Aktywne Wpisy
Beszczebelny +379
Kumpel19 +57
Prezydent RP Andrzej Duda podpisał nowelizację ustawy zakazującą zatrudniania funkcjonariuszy i pracowników sił bezpieczeństwa PRL w służbie publicznej i instytucjach publicznych.
Informuje o tym TVN .
Nawet 40 000 urzędników służby cywilnej może stracić pracę.
Nowelizacja wprowadza zakaz zatrudniania w służbie cywilnej oraz pracy w instytucjach państwowych osób, które w okresie od 22 lipca 1944 r. do 31 lipca 1990 r. pracowały w organach bezpieczeństwa państwa lub były pracownikami tych organów.
"Ci
Informuje o tym TVN .
Nawet 40 000 urzędników służby cywilnej może stracić pracę.
Nowelizacja wprowadza zakaz zatrudniania w służbie cywilnej oraz pracy w instytucjach państwowych osób, które w okresie od 22 lipca 1944 r. do 31 lipca 1990 r. pracowały w organach bezpieczeństwa państwa lub były pracownikami tych organów.
"Ci
#niewiemjaktootagowac #muszesiewyzalic #samotnosczabija
ale jeśli piszesz, że popadłaś w życiowy marazm to ta książka może byćjakimś małym przełomem. Feynman dostał nobla, był
Zawsze, kiedy brakuje mi motywacji, tylko Arnold. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@martymcfly9: Już dawno miałam ją przeczytać, chyba niedługo w końcu to zrobię. :)
@Mlenywiec: Porozmawiaj z nim poważnie o tym, powiedz mu co czujesz. Wszystko na pewno się ułoży.
@el_nino123: Ja nie jestem aż tak silna. Bardzo zazdroszczę ci tej siły. Jeśli piszesz prawdę jesteś na prawdę niesamowitą osobą. Moim największym problemem jest to
Może ja jestem jakiś dziwny, ale