Aktywne Wpisy
Czy za 3-5 tys. da się kupić jakieś auto w które nie będzie trzeba władować 20 tys. w naprawę, żeby przeszło przegląd? Na jakie modele zwracać uwagę (zarówno pod kątem pozytywnym ale i też negatywnym).
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Kearnage +128
Smutno, ale muszę odciąć się od mojej pierwszej miłości, ranię się każdego razu kiedy z nią rozmawiam, bo wiem że nic miedzy nami nigdy więcej nie będzie, chociaż ona chce mieć jako #friendzone.
Usuwam ją ze wszystkiego FB, numery telefonu itp. Dajcie jakies słowa wsparciaaa:(
Ehh, w sumie to i dobrze chyba.
Uważaj, bo może zadziałać motyw friendzone + opcji zapasowej (do czego pasowałoby to przylecenie po trzech miesiącach).
@EssePL: ja sobie to tłumacze, że mieszkam za granicą-.- ale prawdopodobnie tak.
Opcja zapasowa raczej nie, bo to ona straciła ze mna dziewictwo, wiec możliwe że cos tam jest na rzeczy. Co o tym sądzisz?
Za to jeśli jesteś opcją zapasową, która może przytulić i dać bliskość gdy tego potrzeba, to dla niej sytuacja idealna.
Zerwij kontakt, bo nawet gdyby (całkowicie hipotetycznie) naszłoby ją na to, że chce do Ciebie wrócić - to odpowiedz sobie szczerze na jedno, zajebiście ważne, pytanie. Potrafiłbyś jej na nowo zaufać? Wiedząc jak to wyglądało wcześniej?
Trochę bardzo mocno wątpię.
Stawiam browixa ziomus:)
edit: ona zerwała rok temu, potem się zeszliśmy, nigdy więcej dziewczyny w pracy
@Sor92: jakim trzeba być człowiekiem, żeby nie mieć? Jeśli oboje nie pasowali do siebie i się rozstali to gdzie problem. Przecież po pierwszym spotkaniu nie stwierdzisz, że to jest ta już na zawsze.
Twój każdy związek kończył się butem na twarz, że masz takie podejście?