Aktywne Wpisy
kosmita +38
Ile orgazmów może zaliczyć kobieta w trakcie seksu? ... od zera do kilkudziesięciu. Do tego 7 na 10 kobiet ma orgazmy wielokrotne. Tyle w anglojęzycznym internecie, bo w krajowym 6 na 10 p0lek ma problemy z orgazmem.
Nie wiem skąd ten rozjazd w wynikach, może #rozowepaski wyjaśnią...
Nie wiem skąd ten rozjazd w wynikach, może #rozowepaski wyjaśnią...
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rodzice chcą mi kupić mieszkanie i doradzają że lepiej w tej cenie kupić większe w dobrej okolicy ale w wielkiej płycie. Ja jednak wolę w deweloperskim, nowym budynku mniejsze ale z aneksem w salonie. Jakich argumentów użyć żeby przekonać do deweloperskiego? #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
Rodzice chcą mi kupić mieszkanie i doradzają że lepiej w tej cenie kupić większe w dobrej okolicy ale w wielkiej płycie. Ja jednak wolę w deweloperskim, nowym budynku mniejsze ale z aneksem w salonie. Jakich argumentów użyć żeby przekonać do deweloperskiego? #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
#oswiadczenie #gry
a to już zalezy od levelu postci ;)
- Czemu cygan wstaje o 6 rano?
- Żeby dłużej się #!$%@?ć
he he he (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@bazingaxl: jednak teraz sumienie gryzie. Chce robic cos wartosciowego, a nie byc kolejnym nierobem, ktory najlepsze co moze zrobic dla otoczenia, to strzelic sobie w leb by nie obciazac innych. :D
ustalmy cos - zyjemy w socjalizmie a przynajmniej czyms co jest 10% kapitalizmu i 90% socjalizmu
1. srodki do rozdania sa
2. jesli ty osoba z glowa na karku jej nie wezmie to
3. srodki do rozdania dalej beda
3. jesli nadal prawdziwe jest 2. to wezma je "krule zycia" bezrobotnik, bumelanci, sciemniacze, wyludzacze, politycy, zlodzieje wszelkiem masci i koloru