@lycamob: @TataZosi: tak mniej łopatologicznie ping to nazwa programu (pakietu) używanego w sieciach, który sprawdza połączenie pomiędzy Tobą i hostem i mierzy ilość gubionych pakietów.
@antonio09712: 39 zł, ale teraz przerzucam się na światłowód 12/1 Mb za 10 zł - 12 wystarczy, bo przez większość roku mieszka tylko mama, a ja za granicą, więc do skype wystarczy @Airbooz: ja mieszkam w mieście... @Uparciuch: google images? @skawiskawi: u mnie niestety cienko przedstawiają się oferty internetu, teraz max to 36 na światłowodzie @lycamob: mają rozmach :D @Marro:
@lycamob: @TataZosi: Ping lopatologicznie to sprawdzenie ile trwa odpowiedz z serwera na Twoje zapytanie. Mietek wola halo do kolegi Wacława, Wacław mówi, że słyszy a Mietek sprawdza ile czasu zajęło od momentu powiedzenia halo do odpowiedzi Wacława. Najczęściej mierzone w milisekundach
@lycamob: mieszkam niedaleko granicy z Ukrainą i wiem jak wygląda tam postęp technologiczny więc wyobrażam sobie, że podobnie jest we wszystkich krajach byłego ZSRR, chyba tylko jedynie Estonia zaczyna przyspieszać w rozwoju gospodarczo-technologicznym
#speedtest #internet
Komentarz usunięty przez autora
@Airbooz: ja mieszkam w mieście...
@Uparciuch: google images?
@skawiskawi: u mnie niestety cienko przedstawiają się oferty internetu, teraz max to 36 na światłowodzie
@lycamob: mają rozmach :D
@Marro:
@TataZosi:
Ping lopatologicznie to sprawdzenie ile trwa odpowiedz z serwera na Twoje zapytanie. Mietek wola halo do kolegi Wacława, Wacław mówi, że słyszy a Mietek sprawdza ile czasu zajęło od momentu powiedzenia halo do odpowiedzi Wacława. Najczęściej mierzone w milisekundach