Sprzedam wam świetny patent, który pozwoli wam wyciągać 200% normy, zarabiać miliardy dolarów, wciągać dziwki i ruchać koks 24 godziny na dobę.
1. Robicie sobie w ekspresie 180 ml dobrej kawy 2. Wpieprzacie batonika Snickers i popijacie kawą 3. Nastawiacie budzik na 20 minut i kładziecie się spać 4. Budzicie się taką energią, że możecie przenosić góry i pluć na satelity
Kofeina zaczyna działać właśnie w czasie od 20 do 30 minut po spożyciu, połączywszy to z końską dawką kalorii jaką dostarcza batonik i restartem mózgu, który zapewnia krótka drzemka, człowiek budzi się silny i wypoczęty, gotowy do działania.
@niepokonany: kofeina jeszcze rozumiem, ale cukier z batonika da Ci energetycznego kopa na 20-30 minut, potem odczucia związane ze spadającym cukrem będą tak beznadziejne jakbyś nie wypił tej kawy.
@wuju84: nieprawda, podnosząca poziom energii kofeina zniesie efekty doła po spożyciu cukru i spowoduje ładne, energiczne lecz łagodne rozpoczęcie dnia. :D
@wuju84: Jak ci nie pasuje batonik to zjedz zamiast niego miseczkę ryżu z kawałkami piersi z kurczaka. Ja wpieprzam batonika, kocham batoniki, bez batoników nic nie ma #!$%@? sensu. Zdenerwowałem się, GDZIE JEST #!$%@? MÓJ BATONIK.
1. Robicie sobie w ekspresie 180 ml dobrej kawy
2. Wpieprzacie batonika Snickers i popijacie kawą
3. Nastawiacie budzik na 20 minut i kładziecie się spać
4. Budzicie się taką energią, że możecie przenosić góry i pluć na satelity
Kofeina zaczyna działać właśnie w czasie od 20 do 30 minut po spożyciu, połączywszy to z końską dawką kalorii jaką dostarcza batonik i restartem mózgu, który zapewnia krótka drzemka, człowiek budzi się silny i wypoczęty, gotowy do działania.
#protip #oswiadczenie #niewiemjaktootagowac