taka gierka a tylko na xboxa , troche płacze . https://www.youtube.com/watch?v=W6J_9S13Q1w #xboxone #ps4 . brakuje mi teraz jakiegos kozackiego tytulu na ps4 . gta juz ograne . last of us tez . i zastnawiam sie na co tu wydac hajs zeby byc tak zadowolony jak z tych poprzednich
@krawaciarz: niestety, ale nie ma jeszcze dużo dobrych gier na PS4. Jest dużo fajnych gier multiplayer pokroju BF4, CoD, FIFA (chociaż jej nienawidzę :D) itd., ale takie jeśli chodzi o fabułę, singleplayer itp. to jeszcze lipa według mnie. Może Far Cry 4? Obcy: Izolacja?
@aanndrzej: no nad far cry myslalem . gralem chwile na komputerze ale nie porwał mnie juz tak jak 3 . tylko ze gralem na srednich detalach i jak byla jakas akcja to wszystko cieło to sie #!$%@? . czekac na wiedzminka trzeba i moze te bloodborne bedzie wporzadku
@krawaciarz: kurde sam jestem przed tlou, GTA ogralem i będę stał przed podobnym wyborem co ty :) Mordor tez na PC przeszedłem. Myślałem nad diablo albo assasinem.
W piątek jak co 4 lata pakuję się i przylatuje do Polski. Na codzień mieszkam w Niemczech, ale uważam że to mój obowiązek żeby oddać głos w wyborach. Swój głos oddam na #pis uwierzcie mi że nie chcecie tego w Polsce co dzieje się od pewnego czasu w Niemczech #wybory #polityka
Może Far Cry 4? Obcy: Izolacja?