Wpis z mikrobloga

@Mysterii: Dlatego podoba mi się pomysł zebrania takich osób w kupkę, bo jednak nie ma co się oszukiwać, z takimi osobami na pewne tematy rozmawia się zupełnie inaczej.
  • Odpowiedz
@Kaplanka: @Mysterii: @HrabiaZet: miło mi to czytać, bo czasem się czuję odszczepieńcem w moich poglądach :D
@CoJaToNieTY: cieszę się :D
@Kabel: procentowo nie umiem tego określić, ludzie z mojego środowiska akademickiego są bardzo porządni(częściej słyszę o tematach ślubnych niż o zaliczaniu na 1 randce, kilka ślubów mamy już za sobą, kilka przed :) fajne i porządne związki, mam nawet osoby czekające z
  • Odpowiedz
@slepowzroczny: Nie chce mi sie czytac poprzednich komentarzy. Zawsze smiesza mnie tego typu pytania, strach przed byciem "latwa". Nie ma zadnych schematow, jesli kolezanka odpowie Ci ze po 3 randce zapytaj sie dlaczego nie po drugiej albo po czwartej i sluchaj gownianych argumentow.
Odpowiadajac na Twoje pytanie, mozesz isc do lozka po ktorej randce tylko chcesz. Jestes dorosla, masz ochote na seksy a gosc wydaje sie całkiem całkiem to dlaczego
  • Odpowiedz
@slepowzroczny: byleby nie na pierwszej, jeśli tak jest to traktuje to tylko i wyłącznie jako przygodę na jedną noc.
osoba z którą idę do łóżka na pierwszym spotkaniu nie jest dla mnie wyzwaniem, a Ja lubię wyzwania, dziewczyna która kusi przez kilka spotkań, całuje, maca przez ubranie, ale do łóżka ciągnie dopiero po którymś spotkaniu to najfajniejsza opcja na dobre wspomnienia i takie sytuacje cenie sobie najbardziej :)
oczywiście to
  • Odpowiedz