Wpis z mikrobloga

@szynszyla2018: jest sporo komentarzy, że koleś był przemocowcem i że matka olewa wszelkie sygnały (wręcz wychowała go na roszczeniowego narcyza) + mignął mi jeszcze komentarz, że prześladował czyjegoś brata na tyle, że chłopak bał się chodzić do szkoły i nie było to konto stworzone 5 minut wcześniej, tylko od wielu lat na fb
Catit - @szynszyla2018: jest sporo komentarzy, że koleś był przemocowcem i że matka o...

źródło: IMG_7609

Pobierz
  • Odpowiedz
@piratestorm też odniosłem podobne wrażenie. To co rzuciło mi się w oczy to ze te przeróbki zdawały się być dość losowe. Zazwyczaj w takich przypadkach czepia się jakiś specyficznych cech za które ofiara jest dręczona typu otyłość dziwny glos sposób wypowiadania się itp
  • Odpowiedz
Na razie wygląda na to, że hejt jaki go spotkał, był odpowiedzią na agresję, którą sam zapoczątkował, więc nie wiem, czy uda wam się zrobić z niego sprawcę wcześniejszą ofiarę, jak w przypadku bohatera serialu Dojrzewanie xd
  • Odpowiedz
@Catit póki co sytuacja wygląda następująco. Są dowody na hejt wobec chłopaka przez dziewczyny podczas gdy nie ma dowód na hejt chłopaka wobec dziewczyn.
  • Odpowiedz
Jak, taki profil na ig, usprawiedliwia morderstwo w tak psychopatyczny sposób, to zdrowo macie pod kopułą nasrane.
Od razu widać, że to psychopata, utwardzony w psychopatii przez matkę-psychopatkę.
  • Odpowiedz
jest sporo komentarzy, że koleś był przemocowcem i że matka olewa wszelkie sygnały (wręcz wychowała go na roszczeniowego narcyza) + mignął mi jeszcze komentarz, że prześladował czyjegoś brata na tyle, że chłopak bał się chodzić do szkoły i nie było to konto stworzone 5 minut wcześniej, tylko od wielu lat na fb

@Catit: Czyli po prostu należy wstrzymać się z oceną w obie strony. Pamiętam jak była afera o rzekomy
  • Odpowiedz
Tutaj różowa która prowadziła hejterskim profil twierdzi że to takie tam heheszki

@szynszyla2018: nie wiem czy masz kontakt z podstawówką ale dzisiaj często to tak wygląda,
zakładanie takich grup czy profili jest zupełnie powszechne,
zamiast kogoś obśmiać na przerwie, pokłócić się czy pobić :] to zakładają grupy czy profile ¯\(ツ)/¯
o tak właśnie, dwóch chłopaków ma do siebie "sprawę" to zamiast obić sobie gęby to zakładają na siebie na
  • Odpowiedz