Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +98
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +145
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Co mam zrobić żeby spać? Dziś wzięłam tylko połowę przepisanej mi dawki leku. Po pracy (skończyłam 0 19) wypiłam melisę, połknęłam 2 tabletki nasenne około 22 i spałam 2 godziny. Zaplusujcie to proszę, nawet jeśli nie wiecie jak mi pomóc. Może rano zobaczy to ktoś kto zna się na medycynie. Jak bardzo jest to dla mnie szkodliwe? Ja nawet nie czuję senności. Jestem po prostu bardzo zmęczona.
#zdrowie #pomocy #pytanie #zebramoatencje
dodam że od niedawna jestem w #uk
Zarejestrowałam się w przychodni w zeszłym w tygodniu i do wizyty lekarza mam zamiar odstawić leki na niedoczynność. Na lekarza poczekam pewnie trochę a i tak nie mam pewności czy zajmą się tu mną jak należy. Od dwóch dni zwyczajnie czuję
Aktualna morfologia to podstawa i lekarz w uk powinien ją zlecić. Oczywiście o ile nie zaproponuje terapii paracetamolem.
Jeżeli przyjdzie Ci czekać dwa tygodnie na wizytę to najrozsądniejsze jest zrobienie morfologii na własną rękę. Oprócz TSH dobrze jest się wspomóc stężeniem samych hormonów: tyroksyny i T3. Tylko w ten sposób będziesz miała pewność czy faktycznie to stanowi problem, bo jak na razie mamy wyłącznie hipotezę.
Nie jestem lekarzem, więc nie wiem czy powinnaś zupełnie odstawić leki.
na bezsennosc: http://youtu.be/ks5mf8fHyb0
Na Twoim miejscu odstawiłbym i obserwował reakcję, ale do niczego nie namawiam. W przypadku poprawy będziesz wiedziała, żeby kontynuować leczenie z mniejszą dawką.
Powodzenia i dużo zdrowia