Wpis z mikrobloga

Na polecenie @zimnyprysznic
Pytanie do wszystkich z Poznania. Jak to jest z płacą? Można przy rozmowie o zarobki podać więcej niż minimalna krajowa w pracy, której nie wymagane jest żadne doświadczenie (tzn. jakaś pomoc biurowa, czy robota na kasie)? Może głupie pytanie dla was, ale na pomorzu w jakimś wypizdowie to w głowie mi się nie mieści, żeby dostać coś wyżej niż minimalna krajowa na start, dlatego się pytam.
#poznan #praca
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amadeo95: na rozmowie o praktyki, z niezłą umiejętnością excela i trochę vba, rzuciłem 14-16 brutto/h i mi dali 15
w amazonie dają 13,50 i chyba wymagają tylko 2 rąk i umiejętności podpisania się xD
  • Odpowiedz
@bazingaxl: 15 to jednak więcej niż 13,50
no i praca w klimatyzowanym biurze oraz luźne godziny w wymiarze mi pasującym to jednak też profit, szczególnie w porównaniu z 10 godzinami na nogach 5 dni w tygodniu
no i to były praktyki, w cv ładnie wygląda ta firma
  • Odpowiedz
@padobar: wiesz ale jednak mialbym moralnego kaca, byc ogarnietym, studia, jezyki, pasje, wiedza, elementy matematyki wyzszej i pensja jak 17letni gosc bez podstawowki.

To wlasnie cala polska, ludzie ogarnieci maja zasrane gacie, boja sie, mozna was wykorzystywac bo sie boicie zyc, zyjecie nadzieja za juz za 5 lat szef magicznie was docenie, sam przyjdzie i da 300zl wiecej.

To mnie martwi to mi sie nie podoba :) tzn. podoba mi
  • Odpowiedz
@Marpop: word, ogarniam na tyle że chyba nie ma co się uczyć specjalnie latecha
ostylowałem sobie wsio, nie formatuję na pałę to i poprawki jakoś pójdą
wczoraj nie byłem, dzisiaj dopiero w poznaniu będę
  • Odpowiedz
@Marpop: no bez mirko bylo dużo łatwiej xD
wczoraj i dzisiaj trochę słabo, może jeszcze przez noc coś skrobnę
jutro trochę w praktyce podziubię. no ale koszmary już mi się śnią xD
  • Odpowiedz