Aktywne Wpisy

Rihter +693
Kilka lat temu zapytałem tutaj ekspertów czy warto wchodzić w związek z kobietą która ma dzieci. Ilość pomyj która została na mnie wylana była niezliczona. Twierdziliście że będę w hierarchii za psem. Że będę mieć tylko obowiązki i żadnego prawa głosu.
Teraz po kilku latach mogę wam powiedzieć że mieliście rację ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z życia ucięte kilka lat + spora suma pieniędzy ale głowa do góry
Teraz po kilku latach mogę wam powiedzieć że mieliście rację ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z życia ucięte kilka lat + spora suma pieniędzy ale głowa do góry

asdfghjkl +112
Najlepsza oliwa? Od drzewa, które myśli, że to już koniec. Tak to właśnie jest mili państwo ¯\(ツ)/¯
Na południu Krety lato wygląda tak: 40 stopni w cieniu (jeśli znajdziesz cień), ziemia przypomina rozgrzaną cegłę, deszcz ostatni raz był w kwietniu, a następny będzie… może w listopadzie. I w tym wszystkim stoi sobie oliwka.
Nie podlewasz jej. Nie głaszczesz. Nie pytasz, czy ma wszystko, czego potrzebuje. Zostawiasz ją samą sobie. I co robi? Nie umiera.
Na południu Krety lato wygląda tak: 40 stopni w cieniu (jeśli znajdziesz cień), ziemia przypomina rozgrzaną cegłę, deszcz ostatni raz był w kwietniu, a następny będzie… może w listopadzie. I w tym wszystkim stoi sobie oliwka.
Nie podlewasz jej. Nie głaszczesz. Nie pytasz, czy ma wszystko, czego potrzebuje. Zostawiasz ją samą sobie. I co robi? Nie umiera.

Pytanie do wszystkich z Poznania. Jak to jest z płacą? Można przy rozmowie o zarobki podać więcej niż minimalna krajowa w pracy, której nie wymagane jest żadne doświadczenie (tzn. jakaś pomoc biurowa, czy robota na kasie)? Może głupie pytanie dla was, ale na pomorzu w jakimś wypizdowie to w głowie mi się nie mieści, żeby dostać coś wyżej niż minimalna krajowa na start, dlatego się pytam.
#poznan #praca
w amazonie dają 13,50 i chyba wymagają tylko 2 rąk i umiejętności podpisania się xD
no i praca w klimatyzowanym biurze oraz luźne godziny w wymiarze mi pasującym to jednak też profit, szczególnie w porównaniu z 10 godzinami na nogach 5 dni w tygodniu
no i to były praktyki, w cv ładnie wygląda ta firma
Komentarz usunięty przez autora
To wlasnie cala polska, ludzie ogarnieci maja zasrane gacie, boja sie, mozna was wykorzystywac bo sie boicie zyc, zyjecie nadzieja za juz za 5 lat szef magicznie was docenie, sam przyjdzie i da 300zl wiecej.
To mnie martwi to mi sie nie podoba :) tzn. podoba mi
@padobar: 4dni
Komentarz usunięty przez autora
@Sliterin: bana miałem, na żądanie. inżynierkę muszę do końca stycznia skończyć.
nie ma lekko
tekstu tak pewnie ze 7 xD
piszesz w latex czy word?
byles wczoraj?
ostylowałem sobie wsio, nie formatuję na pałę to i poprawki jakoś pójdą
wczoraj nie byłem, dzisiaj dopiero w poznaniu będę
a jak motywacja
u mnie lipa
wystaeczylo wylaczenie mirko? xd
wczoraj i dzisiaj trochę słabo, może jeszcze przez noc coś skrobnę
jutro trochę w praktyce podziubię. no ale koszmary już mi się śnią xD