Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabele, czy ja jestem poebany czy co. Strasznie podobala mi sie pewna duperka, jednak z tego co zauważyłem ma na mnie całkowicie wyebane. Woli mojego 'znajomego', lvl 25+, zero perspektyw, zero pracy, zero ogarnięcia, zero czegokolwiek. Ćpun, cham i prostak.
Czy to jest normalne, że różowe są takie głupie?
btw. mam więcej w bicu niż on ()
#nocnazmiana #tfwnogf #rozowepaski
  • 20
@wooles: po prostu chodziło mi o to, że gościu ma w dupie wszystko, niczym się nie martwi (mając lvl 25+ dalej dziaduje na garnku starych) i dalej jest przegrywem na poziomie fizycznym jak i materialnym
@wooles: NO DOBRA, MASZ MNIE. bardziej chodziło mi o to, że gościu nie dba o siebie, jest zwykłym seba, nie nawet mikrokoksem, a jednak swoim 'sposobem bycia' i 'zachowaniem' przyciąga loszki. O CO KVRWA CHODZI ()()()
@wooles: no i przy okazji, uprzedzę zarzuty. chodzi mi o to, że gościu nie ma MOIM ZDANIEM nic do zaoferowania (brak jakiejkolwiek przyszłości zwiazku/brak jakichkolwiek perspektyw/brak jakiegokolwiek zaangażowania) jednak blokuje i 'podbiera' panienki takim spoko gościom jak ja
@izsaj: KŁAMSTWO
Gdy dziewczyna jest z normalnym facetem to żadna zazdrość czy zdziwienie mnie nie łapia. Jednak jak widzę panienke zapatrzona w sebiksa to wtedy mnie telepie. Myślałem że już w pewnym wieku liczą się inne wartości niż to ile się imprezuje czy wypije. Może być też tak ze głupie loszki biorę sobie na cel