Wpis z mikrobloga

Cześć Mireczki, sprawa wygląda tak: dezaktywowałam sobie stare konto na facebooku, bo wszystko mnie tam już denerwowało, ale założyłam nowe (głownie dlatego, że jest tam grupa mojego kierunku, gdzie ludzie wrzucają różne rzeczy, do których dostęp jest mi potrzebny). I teraz kiedy włączam sobie Spotify, które jest jakoś z tym starym profilem na facebooku połączone, to ten profil się automatycznie aktywuje.
Jest jakiś sposób, żeby odłączyć ten stary profil facebooka od konta Spotify? Nie chcę zakładać nowego, za dużo playlist mam do stracenia. (szukałam czegoś takiego w ustawieniach, ale nie znalazłam.)

#pytanie #kiciochpyta może trochę #pytaniedoeksperta #pomocy #spotify #facebook
  • 5
@LOLWTF: Właśnie u mnie nie było tej opcji, bo jako różowypasek jestem nie tylko leniwa, ale do tego głupia i krótkowzroczna i założyłam sobie konto na spotify bezpośrednio przez facebook, bo "ojejku, jak to szybko i wygodnie nic nie trzeba wypełniać, tylko klikasz raz i gotowe, o jak fajnie".
Co najlepsze weszłam teraz za czyjąś radą na stary facebook i usunęłam stamtąd aplikację spotify. Teraz jak próbowałam się zalogować do konta