Wpis z mikrobloga

Co powiecie na maly festwiwal s----------a i stulejarstwa?
Ja zacznę, następną osoba niech przebija - to licytacja

Mam 20 lat, nigdy nie mialem dziewczyny.

#przegryw
  • 140
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fajrantboy: Poprawiłeś mi humor haha. Na świece zawsze znajdzie się ktoś kto ma w życiu gorzej. Chociaż przez chwile :)
@wykopnieta: U mnie to samo w drugą stronę. Ciągle myślę o swojej byłej dziewczynie. Teraz gdy znalazła sobie nowego chłopaka dostałem jakieś pierdzielonej nerwicy serca. W życiu bym się po sobie nie spodziewał takich reakcji. S----------e mnie ostatnio przytłacza. Nie mogę się pozbierać.
  • Odpowiedz
Mam 25l. Jak mi żul chce popilnować auta, to zawsze mu zapłacę.

@Rapczyn: co w tym złego? nie dasz tych 2 zł, to wrócisz, a na aucie graffiti za pomocą gwoździa
  • Odpowiedz
mam 20 lat, nigdy nie byłem w KFC, ani nic nie jadłem stamtąd

@Fjuczer: ja byłam może z 5 razy w sieciach typu fast food (zawsze ktoś proponował) i przez to czuję się jak odmieniec :D po prostu nie jadam takiego żarcia
  • Odpowiedz
@Lysy88: Mam 41 lat i mogę powiedziec, że powidło mi się w życiu. Mieszkam z żoną i trójką dzieci w apartamencie - 42 metry kwadratowe w bloku z wielkiej płyty i mam stałą pracę na umowę zlecenie - jestem ochroniarzem w Lidlu. Zarabiam 1280 zł, a w dobrych miesiącach z nadgodzinami to i z 1400 zł wyciągnę. Ciężko pracowałem na mój sukces. Po studiach na wydziale filozofii, zrobiłem doktorat. Pierwotnie
  • Odpowiedz