Wpis z mikrobloga

Podsumowanie roku na rowerze:

1. Ogólny dystans: 13 011 km.

2. Przewyższeń: 85 250 m.

3. Najdłuższa wycieczka: 400km Kraków - Warszawa.

4. Nowych gmin do #zaliczgmine: 236.

Plany na przyszły rok:

1. Wyprawa dookoła Polski na rowerze.

2. Przebiec maraton.

3. Wycieczka (z @cree, @Bimbermaeister i kto tam się jeszcze napatoczy) non-stop (bez snu) Kraków - morze (pewnie molo w Sopocie), czyli pobicie życiówki (400km) wynikiem w okolicach 600km.

4. Wycieczka z chłopakami z #rowerowykrakow #krakow - #budapeszt - #wieden.

Miło, że mimo kilku kontuzji, wypadków etc. kolejny rok udało się dzień w dzień bez przerwy jeździć na rowerze lub biegać. Może nie umrę na hemoroidy od siedzenia przed kompem.

PS. Podsumowanie jest bez jutra, ale jutro będzie tylko bieganie, bo brudno i mokro, a jako że to Sylwester to nie będzie czasu na czyszczenie i smarowanie.

#rowerowyrocznik #rower #szosza #chwalesie #metaxynarowerze
metaxy - Podsumowanie roku na rowerze:

1. Ogólny dystans: 13 011 km.

2. Przewyższ...

źródło: comment_xcMxa3QS3xq7hhdC7q6eGxbeSgkUYKm9.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@metaxy: nieźle się to endomodo prezentuje, codziennie jakaś aktywność

btw. też mam maraton w planach, prawdopodobnie krakowski i cel przebiec go w okolicach 3:40
  • Odpowiedz
@Wilier: Ja mam w planie przebiec. Czas nie jest istotny, bo nie lubię biegać (nudzi mi się - za wolno świat się przesuwa) i szkoda mi czasu. Wolę rower. Chciałbym jakiś oficjalny, ale jak się nie uda zgrać terminów to przebiegnę sobie sam z Endo i muzyką. Ale skoro sobie postanowiłem to w tym roku się trochę pomęczę.
  • Odpowiedz
@metaxy: siemanko gratuluje wytrwałości i osiągnięcia celu:) chciałbym od nowego roku zacząć jeździć więcej niż tylko do sklepu do tej pory miałem tzw górala jeszcze od czasów komuni ale nie o tym. Jaki rower do 2 tys byłbyś w stanie polecić wiem nie dużo ale takie mam zarobki. Szosówka raczej odpada chciałbym jakiś rower pośredni między szosówką a tzw góralem. Dziękuje za pomoc. Pozdro
  • Odpowiedz
@metaxy: Mam taki sam plan, już w sumie postanowione pojechać na Orlen Warsaw Maraton, w kupie raźniej i jakos zawsze szybciej się biegnie, szybciej mijają te kilometry które tak samo jak ty, w większej ilości już mnie nużą i pobiegnę głównie dlatego, żeby sobie udowodnić, że potrafię :-)
  • Odpowiedz
@metaxy: w następnym sezonie załóż tag, na którym będziesz informował mirków o jakie miejscowości zamierzasz zahaczyć. Wtedy jak ktoś by chciał to wyjechał by na swoim rowerku i popedałował by przez chwilę z Tobą.
  • Odpowiedz
@metaxy: Jak wspominasz Tour de Tatry? Bardzo się do nich przygotowywałeś? Łap plusika i życzę 2015 z osiągniętymi celami i bez kontuzji.
  • Odpowiedz
@Ammon: Tatry Tour to fajna sprawa, głównie przez to, że przez większość czasu jest dobry asfalt Nie przygotowywałem się, bo to nie były zawody, a jedynie przejechanie trasy z #rowerowykrakow. Tu masz relację.
  • Odpowiedz
@metaxy: Dzięki za podesłanie linka. Ze znajomymi mam w planach na przyszły rok zrobić podobną trasę. Łatwo nie będzie, ale własnie o to chodzi. :)
  • Odpowiedz
@metaxy: gratuluję :)

Ja poprzedni rok zakończyłem na około 8500. W tym roku jeszcze zero - leczę zapalenie oskrzeli.

Nie orientujesz się czy można jakoś masowo wyeksportować z endo pliki gpx?
  • Odpowiedz