Aktywne Wpisy
MG78 +364
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
WielkiNos +141
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
1. Ogólny dystans: 13 011 km.
2. Przewyższeń: 85 250 m.
3. Najdłuższa wycieczka: 400km Kraków - Warszawa.
4. Nowych gmin do #zaliczgmine: 236.
Plany na przyszły rok:
1. Wyprawa dookoła Polski na rowerze.
2. Przebiec maraton.
3. Wycieczka (z @cree, @Bimbermaeister i kto tam się jeszcze napatoczy) non-stop (bez snu) Kraków - morze (pewnie molo w Sopocie), czyli pobicie życiówki (400km) wynikiem w okolicach 600km.
4. Wycieczka z chłopakami z #rowerowykrakow #krakow - #budapeszt - #wieden.
Miło, że mimo kilku kontuzji, wypadków etc. kolejny rok udało się dzień w dzień bez przerwy jeździć na rowerze lub biegać. Może nie umrę na hemoroidy od siedzenia przed kompem.
PS. Podsumowanie jest bez jutra, ale jutro będzie tylko bieganie, bo brudno i mokro, a jako że to Sylwester to nie będzie czasu na czyszczenie i smarowanie.
#rowerowyrocznik #rower #szosza #chwalesie #metaxynarowerze
btw. też mam maraton w planach, prawdopodobnie krakowski i cel przebiec go w okolicach 3:40
Krzycz wcześniej, zaproszę na herbatę !
@zoltan87: Unibike Viper, mam chwalę sobie.
@Przemektyka: ano dlatego też bym wolał, ale dużo planów.
@Aghoffka: daj znać na PW co to za miejscowość. Może jeszcze wpadnę.
@Ammon: dobrze, jak będę w domu to Ci podeślę info
Ja poprzedni rok zakończyłem na około 8500. W tym roku jeszcze zero - leczę zapalenie oskrzeli.
Nie orientujesz się czy można jakoś masowo wyeksportować z endo pliki gpx?
Już ogarnięte. Zaraz spróbuję zrobić heatmapkę.