Aktywne Wpisy
OVHcloud +81
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +422
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Korzystając jeszcze ze świątecznych zapasów, dzisiaj nadszedł czas na zmasakrowanie klatki, ot tak dla rozluźnienia, bo nudzę się w domu na urlopie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Barbell Bench Press
60 kg x 10 reps
80 kg x 10 reps
85 kg x 8 reps
90 kg x 6 reps
95 kg x 4 reps
100 kg x 3 reps
105 kg x 1 reps
Incline Dumbbell Flyes
16 kg x 8 reps
16 kg x 8 reps
16 kg x 8 reps
Cable Crossover
12.5 kg x 8 reps
12.5 kg x 8 reps
12.5 kg x 8 reps
Triceps Pushdown
70 kg x 10 reps
75 kg x 10 reps
75 kg x 10 reps
Dumbbell Bicep Curl
14 kg x 10 reps
14 kg x 10 reps
14 kg x 10 reps
Do tego szybkie 15min cardio po treningu:
- 2min start
- 10min w tempie 12km/h (5min/km)
- 3min koniec
Running (treadmill)
00:15:00 | 2.5 km
Jakiekolwiek cardio w tempie szybszym niż marszobieg – 2/10, nie polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Przy 3 serii BP poszedłem po obciążenie na drugi koniec siłowni i jakiś śmieszek mi ściągnął 10kg z jednej strony, a ja tego nie zauważyłem. Świetny żart k---o! ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mikrokoksy #silownia #roknasilowni
https://www.fitocracy.com/profile/Saeglopur
Ja bazuje na rutynach i tylko zmieniam liczbe powtórzeń albo kasuje ćwiczenie jesli go akurat nie było.
W skrócie: zestawienie ze sobą tego jak kształtuje się puls wraz z kombinacją powtarzających się ruchów. Wbrew pozorom to jest piekielnie precyzyjne.