Wpis z mikrobloga

@michalind: Ponad połowa mojej klasy w technikum grała w ET, potrafiliśmy robić kampanie, grając oczywiście obj, po 8 osób w teamie, to było coś pięknego. Na ffa grywałem na g4/g5 upc, a na hirntocie czy fp gram do dzis jak mi przyjdzie ochota. Dużo ludzi zaplusowało, czyli jest szansa na jakieś mirkogranie w ET :)
  • Odpowiedz
@michalind: najlepsza gra na świecie, włączam natychmiast, co święta sobie to przypominam, a grałem pierwszy raz praktycznie w dzień premiery. Żaden FPS mnie tak nie wciągnął nigdy i nigdy nie wciągnie.
  • Odpowiedz
@michalind: Mówcie co chcecie, ale to wg mnie najlepsza sieciowa drużynowa strzelanka jaka wyszła kiedykolwiek. Od fizyki (bynny hopping, strafe jumping), po przez model sensownych obrażeń jak na grę competetive (a nie random headshot i smierć) kończąc na kwintesencji cudownego teamplayu (klasy!!!)
  • Odpowiedz
Mówcie co chcecie, ale to wg mnie najlepsza sieciowa drużynowa strzelanka jaka wyszła kiedykolwiek. Od fizyki (bynny hopping, strafe jumping), po przez model sensownych obrażeń jak na grę competetive (a nie random headshot i smierć) kończąc na kwintesencji cudownego teamplayu (klasy!!!)

@KURDEFIKSJAPI3RDU: Gameplay w tej grze jest pierwsza klasa, jednak dużo innych istotnych aspektów jest niskich lotów (ogólnie rzecz biorąc silnik strasznie zbugowany, m.in skopany kod sieciowy, a co za
  • Odpowiedz