Aktywne Wpisy
again_and_again +1117
mirko_anonim +28
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
Godziny na TSie, klanówki po nocach, bo rywal z Finlandii czy z innych krajów. Początki, WoW vs polewka (a głównie rywalizacja wiesiek vs kot) Pierwsze fragmovie by Thoro. Potem nastąpił czas kiedy połączyli się w reprę pod wodzą Wróbla i grali w finale (w składzie:Wróbel, Xanah, wiesiek, diAler, kot, wiadro) z legendarną Estonią. WoW dołączył do multiclanu Fear Factory, team polewka doszli chyba do team delta. Potem były jakieś cyrki,
@grave: ale ty masz pamięć człowieku :D mimo że et było całym moim życiem i spędziłem przy niej pewnie z tysiące godzin na klanówkach, mixach i 1on1 szlifując aim'a
http://www.maxior.pl/film/120324/wywiad-z-profesjonalnym-graczem
@KURDEFIKSJAPI3RDU: Żeby przyzwoicie grać w ET trzeba mieć zajebiście stabilny ping. Przykład: wystarczy jednosekundowy skok i od razu dostaje się niebotycznego laga. W innych grach kompensacja lagów jest na przyzwoitym poziomie,
Poza tym nie zapomne Winghavena, ktory zamiatal wszystkich panzerem i od czasu do czasu field opem, zaskroni3tz jak #!$%@? na fragmovie miotłą-tych czasow nie pamietam z live streamow(chyba nawet gamestv.com nie hasało) tylko z fragmovie
@grave w ogóle ten cały aMenti to też był zespół. Winghaven i Clown robili swoje f/o i bronią ciężką, a wśród aimerów mAus. ETTV to był taki ówczesny twitch, podobny poziom specyficznego, internetowego humoru : )
@grave generalnie na gamestv.org można sobie włączać replaye na życzenie, tzn odpala Ci server ETTV i leci jakby było live : ) ze 2 lata temu odpaliłem i nostalgia motzno
Potem coponiektórzy zakładali neta, ale
powiem szczerze, że nie pamiętam tego gracza, ale po nickach jakie #!$%@? (chociażby Reload z o2) i w jakim grał klanie (one4one) musiał być dobry ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pamiętam też, że był czas, że antycheat (PunkBuster) słabo się spisywał i pojawił się wysyp gimbazy ze skillem ukrytym w pliku .dll #!$%@?ącymi Covert Opsami i jakoś niedługo skończyłem grać.
znalazłem nawet swój profil na crossfire.nu :D
@