@gorush: @Alunir: kupione 2 karnety i 1 na sobotę :D w zeszłym roku kupowałem w ostatniej turze, a jeden bilet nawet od jednego mirka, więc żeby oszczędzić sobie nerwów to kupiłem teraz
@BloodDeath94: nie wiadomo jaka będzie pogoda. rok temu o 11/13 tak lało, że się odechciało mi wszystkiego a czekałem 10 min a nie godzinę:D zresztą stać mnie więc czemu nie. 130 to nie tak dużo jak się wydaje. :)
@gorush ja z Łodzi jestem więc jeszcze dochodzi koszt transportu + dochodzi koszt za drugą osobę, najlepiej jakiegoś różowego jak się da namówić, żeby nie było nudno podczas przejazdu :-P A to już zaczyna sporo wychodzić
@zolcix: nie to nie tak. 450 masz za karnet warty 130 + to co napisalem koszulka wejscie 12 (i tak pare jescze rzeczy jest na stronie glownej) + koszulka, smycze, gadzety wiec moze sie uzbiera no i najwazniejsze pewnie miejsce siedzace gdzies blisko sceny.
@gorush ale chodzi o to, żeby trasę przeżyć, jak pół godziny jadę i nie mam do kogo odezwać, to mnie szlag trafia, a taka podróż dłużej zajmie chyba :-P
#iem #leagueoflegends #sc2 #csgo
@BloodDeath94: masz numerowane miejsce i jakieśgadżety
@gorush: za tyle pieniędzy ten karnet..to ja wolę chyba się pchać w kolejce :-P
@BloodDeath94: nie wiadomo jaka będzie pogoda. rok temu o 11/13 tak lało, że się odechciało mi wszystkiego a czekałem 10 min a nie godzinę:D zresztą stać mnie więc czemu nie. 130 to nie tak dużo jak się wydaje. :)
@zolcix: sam karnet 3 dniowy 130, 1 dzien - 50zl, a premium za 450.