Wpis z mikrobloga

Mirki, patrzcie jaką wiadomość dostałem od jednej z prawilnych mordeczek, które miesiąc temu przeprowadzały badanie moich przegród nosowych metodą but'a'ryja, oczywiście wcześniej zostałem odpowiednio znieczulony solidnymi razami w korpus oraz głowę, a te wszystkie frykasy zostały wykonane na mnie w pozycji leżącej xD.

Spytacie się czym sobie zasłużyłem na ten zaszczyt ?

Wracałem od kumpli z partyjki munchkina.

#patologiazewsi #truestory
Papilon - Mirki, patrzcie jaką wiadomość dostałem od jednej z prawilnych mordeczek, k...

źródło: comment_05g8izC8CnBRqOHPoSPGUZWiHSqLP9CP.jpg

Pobierz
  • 146
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rss: Spadł bo?

Nie wiem,czy czytałes wszystko co napisałem, czy pojedyncze wpisy, jeśli wszystko to:

Czemu niby mnie p------o? bo ? Bo pisze @papilon -owi , żeby zastanowił się czy nie warto iść z nim porozmawiać? (choc od poczatku mowiłem, żeby nie szedł sam bo może być
  • Odpowiedz
@Herflik: jak każdy każdego zna, to nawet jak typka wsadzą to jego sebowe towarzystwo pozostanie na wolności

a że prewencji u nas nie ma, to żeby ich wsadzić, najpierw musiałbyś dostać po ryju...
  • Odpowiedz
@Xamox: A najgorsze w tym jest, że wy zakładacie już w 1000%, że gościu jest JP dresem który myśli tylko komu dziś skroić telefon czy komu w-----ć gonga. Wy chyba nawet nei jesteście w stanie założyć takiej możliwości, że nie musi tak być? Właściwie to bez sensu się produkuję, bo widzę, że kilka ludzi rozumie to co piszę i to chyba jest ten niewielki procent społeczeństwa który myśli.
  • Odpowiedz
@Papilon: z patusami którzy kopią ludzi bez powodu się nie dyskutuje jak raz odpuścisz to będziesz na zawsze przegrany.

@herejon: od wydawania wyroków jest sąd, to nie jest tak że Papilon powie w sądzie: "spoko że dostałem oklep, proszę tylko prace społeczne dla tego kolegi" i będzie ok. Pozatym ten dres napewno nie żałuje tylko boi się kary.
  • Odpowiedz
@herejon: Serio bronisz dresiarza który bez powodu n--------a randomowych ludzi? Po co mamy więzienia jak nie dla izolacji takich degeneratów?

Wy chyba nawet nei jesteście w stanie założyć takiej możliwości, że nie musi tak być?

Podaj mi jakąś swoją teorię. Co, biedny chłopiec z patologicznej rodziny chciał odreagować stres z domu a nie zna na to żadnego innego sposobu?

jeśli troll to 9/10 bo skoczyło mi ciśnienie
  • Odpowiedz
nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że będą na Ciebie czekać jego koledzy, oczywiście bez niego, którzy zmasakrują Cię jeszcze gorzej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@dodgers: mało prawdopodobne, postraszą może, ale nic więcej. Takie sebixy chodzą w stadach, a policja te stada zna, jak ktoś mu znowu obije ryj, to pierwsza wizyta, będzie u kolegów sebixa.
  • Odpowiedz
@Papilon: Są plusy i minusy dogadywania się. Możesz potem w razie problemów zdrowotnych żądać jakiś odszkodowań. Jak się dogadasz to d--a. Ale możesz mu też podać jakąś sumę w c--j wysoką, np 100000zł. To pokryje koszty leczenia itp oraz zadośćuczyni ci dostatecznie. Ale zaraz rodzina jego i sąsiedzi będą gadać, żeś pazerny i 500 to już dużo by było. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Papilon: Byłem w podobnej sytuacji. Gość mnie przeprosił, napisał, że chce mi zapłacić tam jakąś kasę za popicie itd, po czym przestał się odzywać, oczywiście niczego mi nie wpłacając. Dostał później wyrok, przez który miał mi zapłacić 1500zł (śmieszna kwota za pobicie), czego oczywiście też nie zrobił, bo nie miał dochodów, a tak naprawdę pracował za granicą. Ja oczywiście musiałem zapłacić za komornika, żeby coś z niego wyciągnął. Po pewnym
  • Odpowiedz
Poważnie mógłbyś spróbować dać mu szanse. Nie mówię, że musisz to zrobić, ale musiałem Ci napisać byś choć sekundę się zastanowił

@herejon: Hahah co Ty w ogóle p--------z chłopie :D Patol kogoś pobił i powinienj za to beknąć przed sądem, aposzkodowanay nie powinien bawić się w dr. Queen i mu przebaczać,

@Papilon nie miej litości dla patusa.
  • Odpowiedz
@gali20: Paaaanie, żeby ten szczurek poszedł siedzieć nie mając na koncie wcześniejszego wyroku musiałby jeszcze trochę takich lep na ryj komuś sprzedać.

@stricteiuris: Jeśli był to jednorazowy wybryk, to standardzik jest taki, że sąd i tak postępowanie umorzy (i żadne zwolnienia lekarskie na okres powyżej 7 dni tu kolesia do pierdla nie wsadzą). W najlepszym wypadku dowalą mu zawiasy, grzywnę w zastępstwie za ograniczenie wolności i dozór kuratora,
  • Odpowiedz
@herejon to troll motzny, a wy się dajecie... sprawa jest trudna, bo to "mała wieś", więc każdy, każdego zna i później każdy patus będzie wiedział, że to przez @Papilon ich prawilina mordeczka siedzi w pace. Gdyby to było miasto >100k mieszkańców, to bez zastanowienia chwast do wyrwania, ale w tej sytuacji trudno mi ocenić.
  • Odpowiedz