Aktywne Wpisy

mirko_anonim +146
✨️ Rozwód po półtora roku małżeństwa – moja historia Ⓘ
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej

Misaka +181
źródło: G37upXhXQAAqmzJ
Pobierz

4k na rękę, ogłoszenie po angielsku, milion wymaganych technologii, a wykop jaki jest każdy widzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) co ten #michau
źródło: comment_DKcHB0PhtJgVn9flhI1AMNVGaTV83rkG.jpg
Pobierz- Create rich user interfaces based on pure MVC Javascript with good architecture and clean
Ale z drugiej strony dobrze że podają, bo jeśli ktoś uważa, że ma za dużo wiedzy i doświadczenia na taką płacę, to nie będzie marnował sobie i im czasu. Czysty profit.
@maver: pracodawcy w Polsce, dodajmy. Od 30% do 50% ogloszen o prace \zagranico podaje stawki lub widelki.
@maver dobrze gada.
Ogłoszenie jak ogłoszenie, ani specjalnie dużo, ani specjalnie mało. W ogłoszeniu nie ma słowa o formalnym doświadczeniu w branży.
To duży wysiłek. Za to się sporo dopłaca do tych 4-7 K.
O JACY MY ŚWIATOWI, HR MANAGER I SENIOR ACCOUNTANT, A WY CO? KADROWA I STARSZY KSIĘGOWY? NAWET MI WAS NIE ŻAL XDD
Czy Wykop to międzynarodowa firma? Czy obowiązującym językiem jest angielski? Czy pracownicy porozumiewają się z kolegami w innych krajach? Więc po co ogłoszenie w obcym języku? Rozumiem wakat w jakimś korpo typu HP, IBM, Ernst Young, Credit Suisse etc., gdzie
2. moze oni jako spolka w zasadzie zachodnia podaja to w euro i wtedy 4k euro brutto juz jest taka srednia stawka a 7k euro to z tymi dodatkami i wtedy wszystko sie zgadza
a moze wykop poprostu nie zarabia tu same mirki z adblockami siedza i nie kupuja szajsu ktory sie reklamuje
@bazingaxl: na rok?