@KidLavi: generalnie ważyłem kiedyś 82 kg i właściwie sam FAT.. Taki trochę skinny fat byłem to zacząłem biegać i redukować w kuchni... Nie ćwiczyłem w ogóle tylko pompki w domu aż zjechałem do tego co na fotce .. 68 kg. I potem poszła siłka i budowa w miarę suchej masy i tak do dziś..
@KidLavi: na fotce masz 78.5 kg dzisiaj z rana ... BF nie mam pojecia ale już pewnie koło 15%.. Nie mam jak tego zmierzyć a te maszyny to pic na wodę..
@lxxxxxxl: fajno, fajno :) propsuję. Następny wpis jak będziesz wrzucał to z porównaniem "sprzed" . Takie propsuję najbardziej, jak widzę mirków biorących się za siebie.
@kkeeczy: Dieta IIFYM. Kiedyś używałem http://www.myfitnesspal.com/ ale w sumie od roku cała dieta jest mega na oko u mnie... Staram się wcelować w 50% wegle 30% bialko 20% tluszcz... I w sumie źle robię, że tego nie dopinam na max tylko na oko bo efekty pewnie byłyby ciut lepsze
@kkeeczy: alkohol piję średnio 1 x tydzień... Butelka wina pójdzie i mi styka... Poza tym ok kiedy dobrze się prowadzę jakoś w ogóle mnie nie ciągnie do picia .. ba nawet odrzuca... ale znajomi czasami męczą :P Gdyby nie to ... to pewnie już byłbym abstynentem :) A swoje w życiu wypiłem ... Najdłuższy ciąg to jakoś ponad 187 dni pod rząd z alkoholem w żyłach :) Jak redukowałem to robiłem
Staż 13 m-cy. Wzrost 186 cm. Aktualnie masa. BF% jak widać już spory.
Trening FBW 3-4 xydzień
A
- martwy ciąg 5x5
- wycisk sztangi na płaskiej 5x5
- przysiad przedni 5x5
- wiosłowanie 5x5 *
- wycisk żołnierski 5x5
- uginanie ze sztangą 3x5
- pompki na poręczach 3x5
B
- przysiad ze sztangą na barkach 3x
- żuraw 2x
- podciąganie na drążku nachwytem 2x
- wiosłowanie 2x *
- wycisk na skosie dodatnim 3x
- Facepulls 2x
- unoszenie na boki 2x
- unoszenie do przodu 2x ***
- uginanie ze sztangą / uginanie z hantlami 2x
- wycisk wąsko / francuz 2x
Powtórzenia w „B” w zakresie 6-10.
#silownia #mikrokoksy
@lxxxxxxl: aż musiałem sprawdzić co to :p
spoko :) jaki teraz BF i waga, bo nie napisałeś? Stawiam na 12% ale u każdego to inaczej wygląda.
po drugie pytanko: jaka dieta na masówce? Ile kcal, jaki rozkład b/w/t, jeżeli w ogóle trzymasz.