@forvel: Plusa dałem, zgadzam się, ale w sumie to szanuję każde zainteresowanie. Każdy robi to, co chce i ogląda to, co mu się podoba. I właśnie od tego jest #czarnolisto żebyśmy Ty czy ja nie musieli na siłę musieli lubić tego, co inni. ( ͡º͜ʖ͡º)
To jest, Panie, ta pieprzona wolność, że jak w Dniu Świra, każdy nawet z najdurniejszymi hasłami i
@Fristo: A może Hitler też był spoko ziomeczkiem? Jak przeczytałem, że gazował Żydów, to byłem trochę zmieszany, ale może po prostu miał takie hobby:D Nie warto generalizować i oceniać z góry.
@forvel: Co zrobisz, nic nie zrobisz. Pajace dalej będą fapować do #chinskiebajki i się podniecać ich "głębią". Część z tego wyrośnie, część zostanie głupia do końca życia. Szkoda tylko, że Mirko tym gównem spamują.
Mówcie co chcecie o PRL, ale loga przedsiębiorstw z tamtego okresu są kreatywne i z smakiem. Nie to co teraz z tym mimo że minimalizmem okropnym wykonaniem. #polska #prl
#capslockcrew #popularnaopinia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To jest, Panie, ta pieprzona wolność, że jak w Dniu Świra, każdy nawet z najdurniejszymi hasłami i
Komentarz usunięty przez moderatora
Dobitnie