Wpis z mikrobloga

@kucyk: thx cumplu. Szkoda, że czarnalisto nie działa na androidowej aplikacji, bo czasami jak przewijam mirko to widzę te ZBOCZONE obrazki
  • Odpowiedz
@forvel: A ja nie rozumiem jak można mieć tak przedmiotowe podejście do prawdziwych kobiet, by sobie zwalić i zapomnieć. Moim zdaniem to jest upokarzające. Jak jeszcze dostanie za to kasę - ok, jej wybór, ale nieautoryzowane wrzucanie tego typu zdjęć to zwykłe traktowanie drugiego człowieka jako kawał mięsa a nie jako człowieka. Jak można tak walić bez wyrzutów sumienia. A rysowane? Im się krzywda nie dzieje.
  • Odpowiedz
@forvel: W czasach prehistorycznych gwałty były normalne. W średniowieczu wprowadzanie wiary mieczem było normalne. Niewolnictwo było normalne. To że coś jest "normalne", nie znaczy, że jest moralne, tym bardziej że pojęcie normy się zmienia. Nie obchodzi mnie, co jest normalne a co nie, uważam za obrzydliwe traktowanie drugiego człowieka w tak przedmiotowy sposób.

Czy podobają mi się prawdziwe panie? Tak, bardziej niż narysowane. Ale nie byłbym w stanie myśleć o
  • Odpowiedz