Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +394
Tak działa wolny rynek frajerzy, gdyby sól fizjologiczna nie byłaby warta 700$ to nikt by tyle nie płacił tylko negocjowałby dolar dwajścia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚ #antykapitalizm
Polaki robaki obudzą się w jeszcze większym gównie przekonane że wszystko to wina lewactwa i związków zawodowych co ciemiężyły psiembiorców
Komunis (ojezu):
1. Brak regulacji cenowych: w USA nie ma centralnego nadzoru nad cenami usług medycznych.
Polaki robaki obudzą się w jeszcze większym gównie przekonane że wszystko to wina lewactwa i związków zawodowych co ciemiężyły psiembiorców
Komunis (ojezu):
1. Brak regulacji cenowych: w USA nie ma centralnego nadzoru nad cenami usług medycznych.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
plyty_chodnikowe +136
Słyszałem dziś jadąc taksówką utwór którego wokalistka miała tak potworny timbre głosu, tak w---------ą i nachalną manierę i tak z-----e akcentowanie i wypowiadanie wyrazów że aż miałem ochotę r----------ć radio z dwururki, po wpisaniu kawałka tekstu w google dowiedziałem się że to polska s------------------------a #sanah która wyprzedaje koncerty na stadionach. Zauważam głęboką korelację gustu muzycznego polaków z ich wyborami politycznymi (e.g. - są c-----e) #muzyka #wyznanie

Skąd w tych ludziach tyle zawiści i komu się chce na to czas tracić? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Masz rację tyle ci powiem.
Komentarz usunięty przez autora
@garindaan: niech każdy zakopuje/wykopuje i plusuje/minusuje jak chce, jego opinia i się nie wtrącam, ale niech chociaż przeczyta o co chodzi, zanim zdecyduje :p
Mnie tylko dziwi jedno - że wszyscy plują na te TVNy i inne tv, że kłamią, że manipulacje, że leżeć i umierać tylko, a nie telewizor
Pewnie dla zasady, bo to @SamiecAlfa. Nie wiedzą lub
@Apocaliptic: Dokładnie. Hejt na TVN, hejt na Wyborczą, ostatnio w modzie hejt na RadioZet. Czy ci ludzie nie znają słowa "dywersyfikacja" (źródeł danych)? Co prawda na fakt.pl nie wchodzę, na interię też mi się już nie chce, ale niech sobie otworzy tvn24.pl, później
Nie chcę jechać inwektywami, ani stereotypami, ale naprawdę w większości tylko młodzi ludzie (uczniowie, studenci), czy bezrobotni mogą sobie
źródło: comment_uhmyJVg8Refy2tNCCq71qlISN6vukOJ4.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora