Wpis z mikrobloga

#janusze - beka z typa. Komuś się wybitnie nie spodobało moje wykopalisko/komentarze i stwierdził, że zminisuje wszystkie moje dotychczasowe komentarze xD

Skąd w tych ludziach tyle zawiści i komu się chce na to czas tracić? ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Apocaliptic: No w ostatnim czasie to nie ma na głównej nic innego niż te same, nudne tematy związane z polityką i aferami. Jak nie masz kota, afery, polityki w znalezisku to nie masz co liczyć na główną.

Masz rację tyle ci powiem.
  • Odpowiedz
@SamiecAlfa: @SamiecAlfa: Trolli nigdy nie zabraknie, a szkoda, bo wykopki były kiedyś względnie wolne od takich zachowań :/

@garindaan: niech każdy zakopuje/wykopuje i plusuje/minusuje jak chce, jego opinia i się nie wtrącam, ale niech chociaż przeczyta o co chodzi, zanim zdecyduje :p

Mnie tylko dziwi jedno - że wszyscy plują na te TVNy i inne tv, że kłamią, że manipulacje, że leżeć i umierać tylko, a nie telewizor
  • Odpowiedz
@SamiecAlfa: Akurat jeśli chodzi o ciebie to jakaś grubsza afera była. Nie pamiętam już co i pogubiłem się o co chodziło jak to czytałem. Smarują ci każdy wpis na mirko i wgl. Jeszcze nie dawno robiłeś listę obecności itp. Zastanawiałem się czemu nie usuniesz tego konta i nie założysz nowego. Bo co oglądam twoje wpisy to non stop docinki.

Pewnie dla zasady, bo to @SamiecAlfa. Nie wiedzą lub
  • Odpowiedz
Mnie tylko dziwi jedno - że wszyscy plują na te TVNy i inne tv, że kłamią, że manipulacje, że leżeć i umierać tylko, a nie telewizor włączać.

@Apocaliptic: Dokładnie. Hejt na TVN, hejt na Wyborczą, ostatnio w modzie hejt na RadioZet. Czy ci ludzie nie znają słowa "dywersyfikacja" (źródeł danych)? Co prawda na fakt.pl nie wchodzę, na interię też mi się już nie chce, ale niech sobie otworzy tvn24.pl, później
  • Odpowiedz
@garindaan: Tak to jest, jak ludzie mają za dużo czasu. Człowiek pracujący w normalnych godzinach, który te 8h siedzi w robocie, kolejne 2h dojeżdża w te i z powrotem, musi ogarnąć chałupę/rodzinę/zwierzaki, to zwyczajnie nie miałby czasu na siedzenie i tracenie czasu na takie pierdoły. Jeszcze żeby kogoś te minusy bolały.

Nie chcę jechać inwektywami, ani stereotypami, ale naprawdę w większości tylko młodzi ludzie (uczniowie, studenci), czy bezrobotni mogą sobie
  • Odpowiedz
@garindaan: Nie było żadnej afery. Było trolololo z fejkowym ama na mirko (misja w iraku), no i pokażmorde, gdzie się pokazałem w stroju do lasu. Ja mam na nich w------e, właściwie to już tylko jeden cwel został. Mam nadzieję, że tym razem dostanie perma albo dłuższego bana, bo to co robi, podchodzi pod kodeks karny.
  • Odpowiedz