Wpis z mikrobloga

@rezoner: po włączeniu power ekrany mignęły raz i zwiecha - dźwięki co prawa są, ale obraz przestał aktualizować. W konsoli sypnęło błędami "IndexSizeError: Index or size is negative or greater than the allowed amount". Firefox34/Ubuntu
  • Odpowiedz
@singollo: @Adenozynotrifosforan:

Wspieram FF - o IE nie dbam. Miałem moment, ze lis mi się nie podobał - ale benchmarki wykazały, że jest bardzo szybki.

Ten błąd nie jest winą mojej biblioteki - Diego walnął skalowanie razy zero, albo użył wymiaru o zerowej wartości - chrome to ignoruje - ff nie.
  • Odpowiedz
@rezoner: a tak na marginesie (bo właśnie sobie oglądam twój framework) - są tam jakieś funkcje do wykrywania kolizji - w sensie np. obiekty się pokrywają, kursor nad obiektem itp
  • Odpowiedz
@singollo: Nie, to jest framework dla osób, które wolą pisać swoje rozwiązania - ale nie chcą się użerać z bazą typu myszka, klawiatura, ekran, dźwięk, gamepady itd...
  • Odpowiedz
@rezoner: to musi być fajne uczucie, gdy ktoś bierze coś twojego i robi coś naprawdę super

fajna gierka gościowi, naprawdę ładna :-) az mi się wing commander przypomniał...
  • Odpowiedz