Aktywne Wpisy
andale +152
krystse +506
Mamy nowego prezydenta w #krakow więc sprawdźmy czy dotrzyma obietnic. Za 5 lat przed kolejnymi wyborami zawołam wszystkich plusujących ten wpis z podsumowaniem czy Aleksander Miszalski spełnił chociaż połowę obietnic.
Zostawiam tutaj te najważniejsze, w komentarzach możecie wpisywać inne, które pominąłem lub wasze oczekiwania.
Najważniejsze obietnice:
- METRO w Krakowie, maksymalnie w 2028r. wbita pierwsza łopata pod budowe linii metra z Nowej Huty do Bronowic
- 600+ rocznie na kulture dla dzieci
Zostawiam tutaj te najważniejsze, w komentarzach możecie wpisywać inne, które pominąłem lub wasze oczekiwania.
Najważniejsze obietnice:
- METRO w Krakowie, maksymalnie w 2028r. wbita pierwsza łopata pod budowe linii metra z Nowej Huty do Bronowic
- 600+ rocznie na kulture dla dzieci
Jest tu ktoś jeszcze kto "cierpi" na śnieg optyczny?
Widzicie czerń w nocy jak obraz w telewizorze z sygnałem analogowym przy słabym sygnale?
Łączmy się w bólu i nadziei, że ktoś w końcu odnajdzie odpowiedź, co to jest i jak to leczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie #medycyna i trochę #ciekawostki, że coś takiego istnieje.
Tak to standardowo męty, trochę wspomnianego śniegu, czasem coś dojrzę przez zamknięte powieki.
A jak jestem mocno niewyspany to słyszę szum w uszach, który brzmi jak wiele głosów nałożonych na siebie.
Komentarz usunięty przez moderatora
a teraz takie coś znalazłem https://www.youtube.com/watch?v=gOd4sKRserA
Od 13-14 roku życia. Z 8 lat. A czułbym jakby uciskało?
@SoulVictus: też bardzo długo nie miałem pojęcia czym to jest, aż do momentu, gdy przypadkiem trafiłem w internetach na ten obrazek :D
@hunahakuna: ja mam tę przypadłość odkąd tylko pamiętam, im ładniejsza pogoda tym więcej mętów i tym uciążliwsze dla mnie są, chociaż w sumie mam je zawsze
Wykop uczy
Swoją drogą też mam takie plamki, ale przeważnie rano i przeważnie przechodzi po godzinie czy dwuch.