Wpis z mikrobloga

Czytając tak te wpisy na mirko od tych wszystkich porzuconych #niebieskiepaski przez swoje #rozowepaski dochodzę do wniosku, że albo większość z was jest #!$%@? ślepa kiedy biega po baletach/parapetach/uczelniach/dopiszcochcesz i zamiast brać sobie pannę która jest 6/10 z normalną, w sumie nawet ogarniętą głową bierzecie coś co jest krzyżówką pomiędzy szympansem a boginią 10/10 z rozkładówki Victoria's Secret. Wybaczcie za troszkę siarczysty język ale do #!$%@? nędzy, jeżeli baba zdradza was z losowym Sebastianem/Andrzejem/Mirkiem/Alvaro to zazwyczaj znak, że od jakichś ostatnich 4 tygodni do 3 miesięcy wasz związek dla niej raczej czymś szczególnym nie był. Jeżeli partner podchodzi do związku w taki właśnie sposób da się w bardzo łatwy sposób to odczuć

"słońce, w piątek idę na piwo z przyjaciółkami, ale ty siedź w domu"

czy nawet

"jadę z koleżanką w #!$%@?, nie będzie mnie 3 dni, zajmij się kotem"

^

w tym momencie powinieneś przyjacielu wiedzieć, że jeżeli by jej zależało to zabrałaby Ciebie ze sobą. (tak, pary często jeżdżą razem, ba, często nawet BAWIĄ SIĘ RAZEM SZOK). Jeżeli ona/on chce coraz mnie z Tobą spędzać czas zazwyczaj oznacza to tylko i wyłącznie tyle że albo:

1) Znudziła ją twoja obecność i jestem po prostu dla drugiego partnera nudnym przedstawicielem homo sapiens

2) Znalazła sobie na boku kogoś kto zaspakaja jej podstawowe wymagania do tego że puścić Cie kątem,

Także przestańcie płakać i zwracajcie uwagę na sygnały jakie dają wam wasi partnerzy, może zdążycie w czas zareagować i nie będę musiał czytać #gorzkiezale

Z poważaniem

#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #tylkomirko #zwiazki #placzbawiciela
  • 12
  • Odpowiedz
zamiast brać sobie pannę która jest 6/10 z normalną, w sumie nawet ogarniętą głową bierzecie coś co jest krzyżówką pomiędzy szympansem a boginią 10/10 z rozkładówki Victoria's Secret.

@znudzonylewak: żeby potem dupa bolała na widok 10/10. Natury nie oszukasz, mały zadziała na widok ładnej a nie przeciętnej panny
  • Odpowiedz
Natury nie oszukasz, mały zadziała na widok ładnej a nie przeciętnej panny

@lukasyyyy: ale jak masz do wyboru akceptowalne 6/10 z którym się świetnie dogadujesz i czujesz, że jest Twoją drugą połówką, a jebniętą 10/10, to którą wybierasz? Wiem, są jeszcze normalne 8/10, ale to trzeba być #samiecalfa.
  • Odpowiedz