Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
mgr_rybak +49
Dobrze, że dzisiaj śmieciarki nie jeżdżą to jeszcze rok przede mną. Jak zwykle pijcie ze mną kompot.
#urodziny
#urodziny
czy nawet
^
w tym momencie powinieneś przyjacielu wiedzieć, że jeżeli by jej zależało to zabrałaby Ciebie ze sobą. (tak, pary często jeżdżą razem, ba, często nawet BAWIĄ SIĘ RAZEM SZOK). Jeżeli ona/on chce coraz mnie z Tobą spędzać czas zazwyczaj oznacza to tylko i wyłącznie tyle że albo:
1) Znudziła ją twoja obecność i jestem po prostu dla drugiego partnera nudnym przedstawicielem homo sapiens
2) Znalazła sobie na boku kogoś kto zaspakaja jej podstawowe wymagania do tego że puścić Cie kątem,
Także przestańcie płakać i zwracajcie uwagę na sygnały jakie dają wam wasi partnerzy, może zdążycie w czas zareagować i nie będę musiał czytać #gorzkiezale
Z poważaniem
#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #tylkomirko #zwiazki #placzbawiciela
@znudzonylewak: żeby potem dupa bolała na widok 10/10. Natury nie oszukasz, mały zadziała na widok ładnej a nie przeciętnej panny
@lukasyyyy: ale jak masz do wyboru akceptowalne 6/10 z którym się świetnie dogadujesz i czujesz, że jest Twoją drugą połówką, a jebniętą 10/10, to którą wybierasz? Wiem, są jeszcze normalne 8/10, ale to trzeba być #samiecalfa.
@TomekOrl: tak
Komentarz usunięty przez autora