Aktywne Wpisy

new-object +389

Farezowsky +90
Drwal Rębajło zrzucił filmik gościa, który go krytykował. Co najlepsze, krytykował film o tym jak go Netflix próbuje zniszczyć bo "wyraża swoją opinie" ( ͡° ͜ʖ ͡°) I jeszcze przy okazji coś tam gadał na YT a potem jak grzeczny piesek sam poszedł do tego YT xD
#kiszak #bekazludologuff #drwalrebajlo
#kiszak #bekazludologuff #drwalrebajlo
źródło: G6rRWpZWkAA82gh
Pobierz

Chłopiec miał niewiarygodne szczęście, że na każdym etapie trafił na odpowiednich ludzi, od policjanta do specjalistów w Prokocimiu. Gdyby którekolwiek ogniwo było słabsze, nie bylibyśmy teraz tacy szczęśliwi. Znam lekarzy, którzy stwierdzili by zgon dziecka na miejscu zdarzenia, bez "bawienia się" w wyprowadzanie z hipotermii.
#999 #medycyna
Komentarz usunięty przez autora
i dalej że zadzwonili gdzie mieli zadzwonić, pojechali sprawnie tam gdzie trzeba, uratowali dzieciakowi życie itd...
@bialepaski:
Minister Zdrowia dopuścił do pracy w ZRM lekarzy, którzy mają wypracowane 3000 godzin w IP szpitala. To kolejny krok w tył, bo do tej pory trzeba było mnieć odpowiednią specjalizację. Ci lekarze o których mówiłem (oczywiście to niewielki procent całości) na pewno nie szkolą się od lat. No chyba, że 4mg Dexavenu przy nzk jako lek pierwszego rzutu to
Jesteś lekarzem?
Jakie wrażenie sprawiam? Ja na #tylkonocny nie widzę dokładnie słownika i sam walę literówki.
Jeśli możesz to przytocz konkretny zapis obligujący do doskonalenia. Przejrzałem na szybko ustawę i nie znalazłem.
To jednak jego obowiązek, więc dziwi cała ta otoczka z ministrem włącznie.