Dziś zmarła moja Mama, rozległy zawał serca. Serce nie podjęło pracy po Koronografi...
Może na szczęście nie wiedziałem rko na Rce. Ojca reanimowałem i ten widok zostanie ze mną do końca życia. Tu zimne bezduszne ciało. Przez ostatnie 8 lat w Domu Opieki, przeszła dwa udary. A teraz zamiast Dom opieki będzie cmentarz...
@kleksiq: wspołczuję ci bardzo mireczku, wiem doskonale co czujesz tak sie składa dziwnie ze dzis o pierwszej w nocy DOKŁADNIE mijają 3 lata kiedy umarła moja mama na zawał w zasadzie na moich rękach( próba reanimacji do przyjazdu pogotowia), dlatego nie mogę zasnac trzymaj sie tam jakoś(づ•﹏•)づ
@Erravi nie znasz sytuacji. Do domu opieki trafiaja osoby ktore potrzebuja stalej opieki, rehabilitacji i pomocy-zwykla praca moze juz uniemozliwic zapewnienie tego. Usun konto gosciu
@hadesPL co ty chłopie o mnie wiesz od 17 roku życia łączyłem prace z opieka nad dziadkami, później mama. Poświęciłem się chcą im zapłacić za opiekę które dali mi kiedy byłem dzieckiem. Taki już jestem za dobroć odpłacam tym samym, ale jak nie każdy tak ma
@hadesPL Dwójka wtedy małych dzieci i starsza uparta osoba która potrafiła na przekór zesikać się pod łóżkiem, czasem nie doniosła dwójki. Rzucanie talerzami bo chce dobrze. Długo nie wytrzymasz, na ile jesteś w stanie poświęcić swoją najbliższą rodzinę, żonę wraz z dziećmi. W domu opieki miała swoje koleżanki, siedziały na ławce obgadywały wszystkich, nie zostawiana była sama. Na nawet miała swojego ukochanego.
Szkoda tylko bo w Maju komunia najmłodszej i zamiast
@kleksiq: Najpierw mój ojciec, rok temu mama. Teraz siedzę sam jak palec w Berlinie i jest lipa. Dobrze, ze nie jestes sam - rodzina to skarb i pamiętaj, że czas leczy rany.
Dziś zmarła moja Mama, rozległy zawał serca. Serce nie podjęło pracy po Koronografi...
Może na szczęście nie wiedziałem rko na Rce. Ojca reanimowałem i ten widok zostanie ze mną do końca życia. Tu zimne bezduszne ciało. Przez ostatnie 8 lat w Domu Opieki, przeszła dwa udary. A teraz zamiast Dom opieki będzie cmentarz...
Trzymaj się mirku.
tak sie składa dziwnie ze dzis o pierwszej w nocy DOKŁADNIE mijają 3 lata kiedy umarła moja mama na zawał w zasadzie na moich rękach( próba reanimacji do przyjazdu pogotowia), dlatego nie mogę zasnac
trzymaj sie tam jakoś(づ•﹏•)づ
@kleksiq: Dałeś matkę do domu opieki zamiast o nią dbać w domu
W domu opieki miała swoje koleżanki, siedziały na ławce obgadywały wszystkich, nie zostawiana była sama. Na nawet miała swojego ukochanego.
Szkoda tylko bo w Maju komunia najmłodszej i zamiast
źródło: holisticnews_Lonely_man_sits_in_an_empty_room_at_a_table_has_a__9daf0590-c75f-4d9d-aa86-a70d39906ce1
Pobierz