Wpis z mikrobloga

Mireczki. Ma ktos doświadczenie z niskimi dziewczynami?

Jako, że od dwóch miesięcy pozostaje w #tfwnogf zaczął się rozglądać za jakąś panną. I w zasadzie poznałem jedną, o rok młodsza (22 lata), ładna buzia, wygadana, szczupła. C---i i d------a też są tylko, że jest strasznie niska. Ma 155 wzrostu (ja 185). Wiem, że to głupio zabrzmi, ale w życiu nie byłem w związku z dziewczyną poniżej 170.

Ona ma wyraźnie chęty i spamuje mi smskami komórkę. Dwa razy na spacerze byliśmy i za drugim razem złapała mnie za ręke xD. Czułem się jakbym dziecko prowadził.

Dysonans mam straszny bo ta jedna wada przeważa mocna nad jej mocnymi zaletami :( #gorzkiezale

#rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zaROKwasZASKOCZE: Wiesz kłopot może być wtedy gdy będziesz chciał ją pocałować albo ona Ciebie ale to akurat może być słodkie ;) Jeżeli tylko jest ładna i szczupła to ok ;) Pokaż że masz w------e na to co ludzie myślą i ze masz jaja ;) innymi słowy zostaw #tfwnogf w hoj
  • Odpowiedz
@zaROKwasZASKOCZE: Zależy czy lubi nosić szpilki. Ale ze wzrostem jest sytuacja taka sama jak z wiekiem, jednym to pasuje, innym nie. Jeśli nie pasuje Ci to się nie zmuszaj :) Niscy faceci też chcą mieć dziewczynę, więc daj im taką możliwość.
  • Odpowiedz
@zaROKwasZASKOCZE: 186-158

Do przeżycia, ale jednak różnica mi już trochę przeszkadzała. nie tak żeby kończyć przez to, ale dla mnie ideał to tak 170-174.

Miałem też 180 i to znowu za dużo bo nie chciała być wyższa ode mnie bo się głupio czuła chcąc mi to nie przeszkadzało i w sumie nie była wyższa nawet w szpilkach. Tzn nie było tak bardzo widać
  • Odpowiedz