@nazwa_uzytkownika: Pamiętam, jak w liceum mieliśmy wf z jakimiś sebixami, był wśród nas taki śmieszek, który słuchając głośnej rozmowy(SB1: seba1, SB2:seba2, Śm:Śmieszek):
nie wiem jak wrzucanie takich fotek wygląda ze strony prawnej, więc wolę dmuchać na zimne, mimo że nie podejrzewałbym takiego chwasta o wytoczenie mi sprawy ( ͡°͜ʖ͡°)
@nazwa_uzytkownika: Pewnie, że lepiej, skoro tym nożem i tak w najlepszym przypadku zrobisz z kogoś kalekę (wg tego filmiku), to już lepiej tego kogoś zastrzelić. Nie będzie się musiał męczyć kilka minut dopóki się nie wykrwawi na śmierć.
@Shodan56: mówię o samoobronie, nie morderstwie w afekcie. Nie musisz od razu wejść w tryb zabijaki i go pociąć na dwadzieścia kawałków, wystarczy jedno cięcie, na pokaz. Jest wiele technik walki tym nożem.
@Kliko: ile osób tyle wersji co do legalności kastetu, nawet rozmijają się wersję policji i artykułów w prawie. Ja p------ę, kocham Polskę, kocham Polskie prawo. Chyba tyle rozbieżności jest po to, by dobry adwokat cię wyciągnął z nawet najgorszego gówna.
SB2: No spoko,tylko z kumplem muszę
nie wiem jak wrzucanie takich fotek wygląda ze strony prawnej, więc wolę dmuchać na zimne, mimo że nie podejrzewałbym takiego chwasta o wytoczenie mi sprawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Posiadanie broni białej nie jest nielegalne.
http://forumprawne.org/prawo-karne/150670-legalnosc-kastetu.html
Komentarz usunięty przez autora
Ale ja tu mówię o samym posiadaniu, np. w domu.
Bo niby z jakiej racji możesz posiadać kij bejsbolowy, a kij, który imituje kij bejsbolowy już nie?
Zwykłym kijem bejsbolowym też można mocno z-----ć.
źródło: comment_WrNe22lATGX3Qm9ENbnxhWQsYuaELohM.jpg
Pobierz