Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nazwa_uzytkownika: Pamiętam, jak w liceum mieliśmy wf z jakimiś sebixami, był wśród nas taki śmieszek, który słuchając głośnej rozmowy(SB1: seba1, SB2:seba2, Śm:Śmieszek):

SB1: Załatwiłbyś mi tą kosę z kastetem

SB2: No spoko,tylko z kumplem muszę
  • Odpowiedz
@czupakabradabra a:

nie wiem jak wrzucanie takich fotek wygląda ze strony prawnej, więc wolę dmuchać na zimne, mimo że nie podejrzewałbym takiego chwasta o wytoczenie mi sprawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nazwa_uzytkownika: Pewnie, że lepiej, skoro tym nożem i tak w najlepszym przypadku zrobisz z kogoś kalekę (wg tego filmiku), to już lepiej tego kogoś zastrzelić. Nie będzie się musiał męczyć kilka minut dopóki się nie wykrwawi na śmierć.
  • Odpowiedz
@Shodan56: mówię o samoobronie, nie morderstwie w afekcie. Nie musisz od razu wejść w tryb zabijaki i go pociąć na dwadzieścia kawałków, wystarczy jedno cięcie, na pokaz. Jest wiele technik walki tym nożem.
  • Odpowiedz
@Kliko: ile osób tyle wersji co do legalności kastetu, nawet rozmijają się wersję policji i artykułów w prawie. Ja p------ę, kocham Polskę, kocham Polskie prawo. Chyba tyle rozbieżności jest po to, by dobry adwokat cię wyciągnął z nawet najgorszego gówna.
  • Odpowiedz