Wpis z mikrobloga

Ostatnio zauważyłem dziwną zależność. #rozowepaski z wyglądu "średnie" dajmy 4-7/10 mają często większe wymagania wobec faceta niż "dobre"- 7 w góre. Kumpel tak to skomentował: Większość mężczyzn uderza do tych 'średnich', ponieważ paraliżuje ich strach przy 'dobrych', a potem takie panienki mają wysokie mienianie o sobie. Co wy na to ( ͡° ͜ʖ ͡°)?

#tfwnogf #przegryw #logikarozowychpaskow
  • 16
@miesiektoja: nie chcę generalizować, ale myślę, że większość takich powyżej 7/10 to tempe dzidy, które mają bardzo ubogie umysły a ich jedyne wymagania co do facetów to "żeby był księciem z bajki", czyli wygląd, kasa i ewentualnie rozpieszczanie księżniczki
@miesiektoja: Te ładne doskonale wiedzą, że są ładne i może nie mają wielu adoratorów, ale za to nie muszą się męczyć z betasamcami, a wybierają spośród alf.

"Średnie" mają stado adoratorów do zbolcowania co imprezę i wydaje im się że są księżniczkami, królowe życia #!$%@?, a potem się budzą ze snu w wieku 30 lat i spotykają "ścianę".
@Caldo: @MaxiKaz1991: @comprido5: @Zdrajec89: Naszła mnie taka myśl, ponieważ sam dostałem ostatnio kosza od 'sredniej' po 5 miesięcznej znajomości. Z wyglądu dziewczyna max 6, nadrabiała rozumem, ale charakter strasznie ciężki. Podczas rozmów z nią wiele razy dawała mi do zrozumienia, że ma dużo adoratorów, na imprezach czy ogólnie w życiu. W ciągu 3 miesięcy została 3 razy zaproszona na wesele.
@miesiektoja: ja jestem nieco starszy i mogę powiedzieć, że najładniejsze dziewczyny z #licbaza marnie skończyły. Wszystkie wylądowały u jakichś "biznesmenów" typu cwaniaczek z komisem samochodowym - po czym okazało się, że majątek męża to nie to samo co własne pieniądze, a samiec alfa to i przylać potrafi, jeśli żona marudzi, że wraca z imprezy że szminką na kołnierzyku.

Niektóre już po rozwodach.
@miesiektoja: Może te średnie ciągle testują faceta, ponieważ uważają że mogą go szybko stracić stąd nim się same zaangażują próbują wyczuć czy facet z nimi zostanie pomimo przeciwności, ładna z kolei uważa że i tak zatrzyma go wyglądem więc nie musi testować, czy jak będzie miała gorszy humor to facet jej nie zostawi:)