-13% - kod: 52QW (otrzymany sms-em dziś ale mi nie wchodzi :()
poza tym portal zapewnił nam w ostatnich dniach niezłą loterię - wpisując losow ciąg 4 WIELKICH liter możemy trafić w kod na -20% ;-) przykład kodu: Z8TG, G4U7, C8WX itp. itd.
@promocyjnaaga: Myśle że tak, ponieważ przyciągniesz uwagę, dotrzesz do większej ilości użytkowników. Co więcej ktoś przeglądający tagi #pizza #pizzaportal #foodpanda zawsze znajdzie twój wpis :)
@Jakoushirou: i to właśnie kocham w tym portalu :-D ja dziś skorzystałam z promocji lokalnej i losowy kod - druga pizza wyszła prawie gratis :-D a co do pyszne odpal ten link w oknie prywatnym to zadziała...
@miszczprzegrywu: zrobię dziś wpis już z nowym tagiem, jeszcze chyba jakiś tag utworzę bo mam tu grupkę ludzi w robocie z którymi fajne promo obczajamy i wykorzystujemy i w sumie moglibyśmy się dzielić tymi sprawdzonymi ;-)
#pizzaportal - aktualne promocje lokalne: http:/pizzaportal.pl/rabaty-promocje/
-13% - kod: 52QW (otrzymany sms-em dziś ale mi nie wchodzi :()
poza tym portal zapewnił nam w ostatnich dniach niezłą loterię - wpisując losow ciąg 4 WIELKICH liter możemy trafić w kod na -20% ;-) przykład kodu: Z8TG, G4U7, C8WX itp. itd.
#foodpanda - aktualne promocje lokalne: http:/foodpanda.pl/contents/deals
-13% - kod: CUPOFO3 (na nowe konto)
#pyszne
-7zł - kod: 3XATE4HR (mwz: 35zł - jednorazowy)
Standardowo jak macie jakieś kody to wrzućcie w komentarzach - jeszcze dziś wieczór będziemy coś zamawiać to się przyda bo roboty dziś od cholery...
P.S.
Informacyjnie dla tych co jeszczeni nie wiedzą - od grudnia pizzaportal zjada foodpanda, konkurencja się zmniejsza, ilość kodó też - niestety...
P.S.2
Zapiszcie się do aplikacji Rabaty SMS na FB pizzaportal i zobaczcie jaki kod Wam przyjdzie na koma - podajcie w komentach...
Propozycja: może założysz swój tag? co by można było uniknąć codziennego pizza spamu typu
@promocyjnaaga:
Kod nie istnieje.. dziwne
z nowym kiepsko, chyba moje ip zbanowali ;p
dam sobie radę
okno prywatne nie ratuje sprawy, czasem daje rady jak odpalę z komórki neta (inne ip), ale też nie ma zasady
ja wpisałem totalnie losowy kod (na ślepo), więc nawet nie byłem w stanie go tutaj przekazać ;]