Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lsrrdc: a i święta idą może coś dla ludzi zrób :D

albo słuchaj ja mam taki pantent że mam kajecik i pytam ludzi o jakieś losowe rzeczy niby do ankietki też jakaś opcja na początek :)
  • Odpowiedz
@lsrrdc: Czytać red pill na Reddicie, mieć w------e w innych ludzi. To drugie kształtowałem poprzez zabawę w psychologię i pua, aczkolwiek są zdecydowanie prostsze sposoby. Zależy od osoby.
  • Odpowiedz
@nie_pamietam: nie dopisałem, gdy czuje sie słabo robie pompki dopoki mi nie przejdzie (powiedzmy ze okolo 25 zrobie) pomaga gdy nie mam sily zrobic wiecej ale umysl nadal jest zaprzątnięty tym co wcześniej.

@wytrzzeszcz: na basenie właśnie nie ma prawie koleżanek, być może dlatego że chodze w Piatki ~ 18, tak załapałem ze to isbn

@shadowsof2: inni mnie średnio obchodzą, moze nie mam calkiem w------e ale
  • Odpowiedz
@lsrrdc: nie trać wiary w siebie, nikt nie umie nic znaleźć na reddicie

A tak na serio, jest jedno zdanie, które ja stosuje i co raz jestem zaskoczony jakie jest trafne. "Zwycięzcy wizualizacją swój sukces, a przegrani karę za błędy które (mogą) popełnić". Rób to o czym pomyślisz, a nie żałuj, że nie zrobiłeś. Jak na przykład uśmiechnięcie się do kogoś obcego. Bądź aktywny, podejmuj inicjatywę. Jesteś zajebisty!
  • Odpowiedz
@rutkins: znajoma powiedziała mi kiedyś że jestem 6/10 czyli ciut powyżej przeciętnej, no powiedzmy ze mi sie podlizywała wiec szczerze powiedzmy 5/10 - przeciętniak

nie oglądam chińskich bajek

fryzure mam coś pomiędzy na stalina i na naziste ( ͡°
  • Odpowiedz