Witam serdecznie Miraski i Mirabelki, youtube mi się w---------ł srogo. Po awarii prądu (kompa w----------o z butów) przy próbie odtworzenia filmu wywala "an error occured, please try again later". Sprawdzane na 4 przeglądarkach (opera, ie, frajerfox, srome), reinstalowany flash a oprócz tego java i dalej to samo. Nie wiem co się tutaj odbywa, pomóżcie!
@Trzyzet: Miałem ten sam problem to wiem :p przy internecie od orange(neostrada) ustawiają domyślne DNS na takie które może miewać problem z youtube. Należy je zmienić i hula:)
Oświadczenie babki która nadzorowała loterię - czyli wychodzi na to że wszystko było legalne i co najlepsze zatwierdzone przez urząd skarbowy. A teraz policja nagle stwierdza że była nielegalna i robią akcję jakby aresztowali pablo escobara
Witam serdecznie Miraski i Mirabelki, youtube mi się w---------ł srogo. Po awarii prądu (kompa w----------o z butów) przy próbie odtworzenia filmu wywala "an error occured, please try again later". Sprawdzane na 4 przeglądarkach (opera, ie, frajerfox, srome), reinstalowany flash a oprócz tego java i dalej to samo. Nie wiem co się tutaj odbywa, pomóżcie!