Aktywne Wpisy
Lonate +604
Moja mama wie, że ostatnie 2 lata chorowałam na #depresja - leczenie farmakologiczne, psychoterapia. Wczoraj mi powiedziała, że moja niby-depresja to tylko głupia wymówka bo ona miała gorzej w życiu i nie miała czasu na wymyślanie depresji.
Dziękuje mamo, ponownie utwierdziłaś mnie w tym jaką matką dla swojego dziecka nie chcę być.
#dzieci #zalesie
Dziękuje mamo, ponownie utwierdziłaś mnie w tym jaką matką dla swojego dziecka nie chcę być.
#dzieci #zalesie
ElLama +657
Dołącz do mnie już dziś, a być może za parę miesięcy będzie stać Cię na taka zagrzybiałą kanapę
#frajerzyzmlm #mlm #bekazpodludzi
#frajerzyzmlm #mlm #bekazpodludzi
Bardzo ciekawy artykuł Marka Rippetoe zawierający przemyślenia na temat crossfitu i treningu "funkcjonalnego".
Mocno polecam
#silownia #mikrokoksy
Z tym nie do końca się zgodzę. Od targania ciężarów na siłce w taki klasyczny sposób nie zyskamy zwinności czy znacznej
Dynamika nie? Mówisz że sprinter po dopakowaniu nóg nie zyska dynamiki? A ja mówię że zyska ja przede wszystkim dzięki temu.
Kolejny raz w ciągu ostatniego tygodnia przypominam...
Jest to tylko częściowo prawda. Silne nogi owszem przekładają się na szybszy bieg ale niekoniecznie na lepszą dynamikę. Dlatego lekkoatleci wykonują dużo ćwiczeń olimpijskich/dynamicznych ze sztangą,