Wpis z mikrobloga

@BP111: Dodatkowo gwałcicielem logiki, który próbuje nieudolnie ekstrapolować, wsadzając rozmówcy wymyślone przez siebie kwestię. Mam nadzieję, że jesteś tam szczególny, a reszta jest nieco bardziej roztropna i dojrzalsza.
  • Odpowiedz
@BP111: Pośrodkując bardziej nazwałbym to już zmyślaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Które dodatkowo dobrze obrazuje poglądy pewnych "wolnościowców" , dla których geje znajdują się w stanie nieustannego zagrożenia ze strony mitycznych homofobów i ta kwestia jest absolutnie nadrzędna. Takie luźne spostrzeżenie: w tym kraju jest kilka bardziej palących kwestii. Rothbard ( i większość samych homo) by się ze mną zgodził.
  • Odpowiedz
codziennie przez wykop przewijają się dziesiątki tych "mitycznych" homofobów, czy mam cytować?

@BP111: Przewijają się też dziesiątki przeciwników grubasów, kolorowych, rowerzystów,Ukraińców, Rosjan, wegetarian, czy użytkowników Windows Phone. I co z tego? Szanuję prawo do niechęci jednostki wobec dowolnej grupy, jego sumienie, jego sprawa. Mogę co najwyżej zgłosić jeśli komentarz będzie bardzo wulgarny, albo podyskutować. Prawdziwa homofobia jest w krajach islamskich, gdzie systemy prawne skazują takiego człowieka na więzienie, czy nawet śmierć. A współkrajanie są zdolni do linczu. A nie tam, gdzie ktoś napisze w internecie, że jego zdaniem homoseksualizm to choroba. Reszta to kwestia kultury osobistej i ubranie swojej treści w formę.

Też poznałem kilku. Całkiem miłe osoby, bardziej wrażliwe niż przeciętny facet. Przyjaźnimy się dobrze, ale powiedziałem im, że obrzydza mnie widok dwóch facetów razem. Myślisz, że zwyzywali mnie od homofobów, czy szanowali to, że mogę mieć takie
  • Odpowiedz