Wpis z mikrobloga

Pierwsza z moich byłych urodziła. Trochę dziwne uczucie. Tatusiowi współczuję, bo to chyba najbardziej puszczalska osoba jaką znam. A teraz muszę czytać wpisy s----------a na fb:

Dzieki za Gratulacje! jestesmy zdrowi i dumni, a nasz smoczek to po prostu Aniołek, świetnie współpracuje z mamą

Namacalny dowód na to, że miłość można zobaczyć Taki grzeczny i niepodobny zupełnie do nikogo Nasz Wiktor

K---a, czy tylko ja uważam niemowlęta za obrzydliwe?

• 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wszyscy się zmieniają, swoją drogą o Tobie też pewnie nie jedno by można było powiedzieć

@czerwona_muszka: To nawet jeśli zmieniłaby się, i była przykładną mamusią to uważasz, że nie zasługuje na skreślenie przez to co robiła wcześniej?
  • Odpowiedz
@Czeski_Szwagier: Moze nie tyle obrzydliwe co przerazajace, przynajmniej dla mnie :)

@Nupharizar: Pamietam jak kuzynka poprosila zebym potrzymal chwile jej dzieciaka. Odmowilem mowiac, ze przeraza mnie :)

@czerwona_muszka: Ma znaczenie z kim spala. Nie chodzi mi teraz o konkretne dane personalne tylko np. wiek czy nawet srodowisko. Wyobraz sobie, ze Twoja 25 letnia partnerka wiazala sie wczesniej jedynie z bogatymi facetami po 40. To juz jest
  • Odpowiedz
@czerwona_muszka: > to jest trochę jak wnikanie z kim wcześniej spała kobieta, którą się kocha. Oczywiście, że najlepiej jakby z nikim, jednak w przełożeniu na chwilę obecną może nie mieć to w ogóle znaczenia.

No zgadza się, dla mnie (i większości moich znajomych) ma to właśnie ogromne znaczenie.Gdybym wiedział, że jakaś kobieta się puszczała na lewo i prawo, to nawet jeśli byłaby super-inteligentna, urocza i piękna w życiu nie chciałbym
  • Odpowiedz