@NieRozumiemIronii: Odstajace klapy wynikają z zbyt szczupłego w talii garnituru, widać to po naciągnięciu materiału w okolicy guzika. Pomijając fakt, że wygląda to średnio to guzik któregoś razu może ci po prostu wystrzelić w świat ;)
Jak dla mnie garnitur nieco zbyt jasny na uniwersalny, ale można próbować zmieniać jego styl np kolorem butów-czarne do bardziej formalnych, a brązowe do nieco luźniejszych sytuacji.
@Sudokuu: @MagicznyBartek: ale piszecie o tym z Vistuli czy przykład odstających klap z pic rel?
@sphinxxx: guzik raczej nie wystrzeli, bo nawet podczas siadania mam kilka cm luzu po odgięciu marynarki, a mimo to klapa się lekko łamie. Można to jakoś poprawić?
Kolor w rzeczywistości jest ciemniejszy przy normalnym świetle żarówkowym.
@NieRozumiemIronii: sylwetka garnituru nie wyglada na mocno wyszczuploną, jaką masz budowę? Być może będzie to dla Ciebie plusem. Na zdjęciach Vistuli wszystko leży i wyglada katastrofalnie, więc w modelowy ujęcia bym nie wierzył. Mogłeś zrobić zdjęcie w przymierzalni, to by powiedziało zdecydowanie wiecej. Tak jak mówi kolega @sphinxxx bardziej uniwersalny byłby ton ciemniejszy, ale skoro na żywo taki właśnie jest to bdb. Faktura materiału za to mi się widzi
@NieRozumiemIronii: Każdy ma nieco inne proporcje od sztamp garniturowych, jest to kwestia wizyty u krawca i niewielkich poprawek, najczęściej podnosi się guzik o parę milimetrów.
@NieRozumiemIronii: nie wiem jakiej jesteś budowy, jeśli jesteś szczupły i wysoki polecam wybrać się do Bytom, ceny bywają o połowę niższe niż w Vistuli.
Środek galerii handlowej w Katowicach, psiara zabrała b--ń bez zabezpieczenia na obiadek. Mimo zwracania uwagi o kaganiec ta udawała głuchą. Zwróciłem uwagę ochroniarzowi, ale ten też tym się nie przejął.
http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-65053
Dostanę coś lepszego za 500 zł? Będzie to garnitur "uniwersalny"?
Czy lekko odstające klapy tak jak w pic rel po prawej są błędem?
@UszatyBloger
@The-Bigwig
#ubierajsiezwykopem #menswear
źródło: comment_GUDLjRr4wbou9YCPLgi0dN2DrTiSQdBx.jpg
PobierzImo też-za bardzo makler na Wall Street z 80'-tylko szelek brakuje.
Jak dla mnie garnitur nieco zbyt jasny na uniwersalny, ale można próbować zmieniać jego styl np kolorem butów-czarne do bardziej formalnych, a brązowe do nieco luźniejszych sytuacji.
@sphinxxx: guzik raczej nie wystrzeli, bo nawet podczas siadania mam kilka cm luzu po odgięciu marynarki, a mimo to klapa się lekko łamie. Można to jakoś poprawić?
Kolor w rzeczywistości jest ciemniejszy przy normalnym świetle żarówkowym.
Komentarz usunięty przez moderatora