Wpis z mikrobloga

#wow #worldofwarcraft Mirki raz grałem w wowa i to było coś takiego że ściągnąłem z jakiegoś serwera podobno "najpopularniejszego" (zarejestrowałem sie i miałem 3 źródła z których mogłem pobrać gre) Pamiętam login i hasło ale nie pamiętam tej strony z rejestracją logowaniem i mirrorami do pobrania... Ogarnia ktoś co to mogła być za stronka? Podobno to jest "najpopularniejszy serwer"
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sorek: Nie właśnie to było robione jakoś inaczej w ogóle nie logując się do Battle.net. Są różne inne serwery wowa i na nich mozesz sie zarejestrować i ja pobrałem własnie jakiegoś takiego i tam mam już pare lvl zrobione
  • Odpowiedz
@Adi32: Sam zaczynałem na privach i dosyć długo na nich grałem, ale nie warto na nich grać z uwagi że jest na nich dużo błędów, często padają i pomijają niektóre łatki przeskakując od razu na te główne, aby oszczędzić pracy nad naprawianiem eventów.

Już o tym że zwykle są 1 lub 2 dodatki w plecy i wiele rzeczy i tak ledwo co działa.

• Odpowiedz
@Adi32: To nie jest stara, opuszczona gra - cały czas ją rozwijają. Zrób sobie darmowe konto na battle.net. Pograj sobie trochę w początek WoWa za darmo. Spodoba Ci się - kup grę. Nie spodoba się - nie graj. Na prywatne serwery nie zaglądaj, bo są po prostu dużo gorsze.
  • Odpowiedz
@Aryo: @Pobe: Dobra, ja tego kompletnie nie znam, ściągnąłem z tego źródła co dostałem od znajomego nie wiedząc nawet że to jakiś priv. Błędów do z-------a... Gra wygląda na bardzo starą. Nie wykręcam się testowaniem do tej pory nie wdziałem nawet że to jest płatne.
  • Odpowiedz
@Adi32: Możesz spróbować. Teraz battlechest czyli Podstawowe world of warcraft + 4 dodatki (wszystkie oprócz najnowszego) + 30 dni gry masz za 20 zł. To chyba nie jest dużo ;D A sam abonament to uwaga - mocarne 1.50zł dziennie.
  • Odpowiedz
@Adi32: Jak chcesz to wyślę ci ref linka na globala. Dostaniesz 10 dni gry, możliwość zakupu wszystkich dodatków do pand włącznie za 4€ razem z 30 dniami i bonus expa oprocz tego. Jak coś to podaj maila na priv :)

Służę też pomocą w grze - gram od tbc i mogę wszystko Ci wytłumaczyć jak byś miał jakieś wątpliwości.
  • Odpowiedz