Wpis z mikrobloga

nowa na mirko i względnie nowa w bieganiu (od około 3 tygodni). Jako że idzie zima, czy macie jakieś porady jak radzić sobie z tak niską temperaturą i nie wydać przy tym fortuny?

#sztafeta #biegajzwykopem #bieganie
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@<a href="@wysoko">wysoko</a>: nowa na mirko i względnie nowa w bieganiu (od około 3 tygodni). Jako że idzie zima, czy macie jakieś porady jak radzić sobie z tak niską temperaturą i nie wydać przy tym fortuny?<br />

Witamy!

Uwaga dotycząca dodawania wpisów.

Wynik
  • Odpowiedz
@wysoko: Może spójrz na to maska do biegania Mój egzemplarz wczoraj opuścił Rzeszów. Więc nie w powiem jak się sprawdza. Wołam @survivor może On już może coś powiedzieć. Ktoś pisał o jakichś ciuchach z decathlonu za 60pln. Ja biegam w bojówkach i bluzie/dwóch. Dziś założyłem trochę lepszy polar i nigdy więcej tego nie zrobię. Ubieraj się tak, żeby było Ci chłodno jak wyjdziesz. Po którymś kilometrze robi się cieplej...
  • Odpowiedz
@ddsdds: okej, dzięki. nie ogarnęłam tego jeszcze :>>

@Danjou: właśnie się zastanawiam ile to da rade tak ciągnąć na tej bluzie bez kupowania odzieży termoaktywnej..
  • Odpowiedz
@wysoko:

@Danjou mnie zawolal ;) http://www.wykop.pl/wpis/10060172/szukam-kominiarka-do-bieganie-biegajzwykopem-bo-ga/ (BTW doszlo juz? Jak Ci pasuje? Robiles dodatkowe dziurki itp. o czym pisalem?)

Ale jako #rozowypasek pewnie nie skorzystasz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja jestem BARDZO zadowolony z tego, bo w taka zimniawe przy mocnym oddychaniu buzia (po dluzszym odcinku juz nos nie wystarcza) gardlo mi wysiadalo ostatnio, a ze nie moge pozwolic sobie na takie chorowanie,
  • Odpowiedz
@survivor: pewnie nie, na razie chodziło mi o takie podstawowe rzeczy jak koszulka i może opaska na uszy, potem się zainteresuję ewentualnymi dodatkami :))
  • Odpowiedz