Aktywne Wpisy

RicoElectrico +1038
Ludzie: za moich czasów to nie było żadnych autyzmów...
No cóż xD Mój śp. Dziadek lubił rozwiązywać krzyżówki. Ba, wiele razy wygrał jakieś małe nagrody ;) Podpowiedzi musiały się powtarzać, skoro zrobił taki słownik-ściągawkę składający się z 17 zeszytów. Wiem, że przynajmniej raz go przepisał z powodu zużycia papieru.
#krzyzowka #niebieskiepaski #zainteresowania #polskiedomy
źródło: 1000031767
Pobierz
pearl_jamik +10
Też macie problem że nigdy nie pamiętacie czy to zakaz postoju czy zatrzymywania i czym to się różni
#motoryzacja
#motoryzacja
źródło: postoj
Pobierz

ooo tak podludzie, wiecej plusow, pokazujcie prosze jak bardzo niemyslacy sa pctowcy xD
sugerowanie ze pirat to to samo co kupno gry uzywanej xD o k---a tego jeszcze na mikro nie bylo, ale cos takiego moga wymyslec tylko podludzie z pcmasterrace
kupno z obiegu uzywki ktorych jest kilkadziesiat milionow na rynku i na ktorych producent faktycznie zarobil, kontra teoria podludzi ktora wyglada tak ze jakas grupa ze sceny wydaje release gry, za ktora producent dostal kase w ilosci 1 szt, z ktorej to sciagnelo gre kilkadziesiat milionow ludzi
dalej twierdzcie ze to pc sa krolem rynku gier xD wyniki sprzedazy sa przytlaczajace, na pc nie dosc ze nie warto robic gier, to w dodatku nie warto tez ich optymalizowac #j---------------e
źródło: comment_xv2oa7j7xvKXJ3v9y9ehYS19BQ2z0Pzx.jpg
PobierzDla producenta tak jest, bo i tak nie dostanie kasy od pirata ani od kogoś, kto zapłacił poprzedniemu graczowi za używkę. Weź się chłopie czytać naucz.
przedewszystkim ludzie kupuja gry na konsole bo wiedza ze moga je sprzedac
po drugie powstaly systemy legalne pozwalajace kupowac gre na kilka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
1) pirat ma w dupie płacenie i wszystkie DLC za darmo
2) jak od Ciebie kupię grę, to Ty dostaniesz kasę a nie twórca. On już za Ciebie pieniądze ma, ode mnie nie będzie
ps3 do tej pory nie zlamane, a wy marzycie o ps4, hehe xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ja kupilem wiedzac ze sprzedam
tworca zawsze zarobi na nas, na was
xbox jest zlamany w 100%, ps3 do tej pory nie wiec przestan pisac bzdury
ps4 jeszcze dluugo roszone nie bedzie
Nie rozumiem co się tak ciskasz. Ktoś napisał jedno zdanie, które jest prawdziwe na więcej niż jednej płaszczyźnie, a Ty od razu świętą wojnę zaczynasz, sztandary wyciągasz itd. Gdyby tworzenie gier na PC się nie opłacało, żaden większy tytuł na PC nie
Ale nie ode mnie, jeśli ja odkupiłem od Ciebie. Czy to tak trudno
masz przyklad pc, nikt nie kupuje gier tylko piraci
na konsolach za to kazdy wie ze kupujac gre w pudelku, odzyska z niej czesc kasy, jak by nie bylo uzywek to producenci by nie mieli tak duzej sprzedazy
wy macie normalna a i tak na konsole wiecej sie sprzedaje, co ty na to?