Aktywne Wpisy
open_or_die +2377
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
tobaccotobacco +921
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tomasz Mazur vs Dmitrijs Ovsjannikovs (Łotwa)
22 listopada na gali w Białymstoku, transmisja na żywo w Orange Sport od godz. 20.00.
Trochę o mnie dla przypomnienia. Od 12 lat trenuję boks, większą część życia spędziłem na sali bokserskiej. W boksie amatorskim stoczyłem ponad 200 walk, zdobywając po drodze m.in. tytuł Mistrza Polski Juniorów, Młodzieżowego Mistrza Polski, V-ce Mistrza Polski Seniorów. W swoim debiucie zawodowym w czerwcu tego roku wygrałem przed czasem z zawodnikiem z Białorusi. Teraz czas na kolejną walkę ;) O najbliższym przeciwniku wiem niewiele, do tej pory 1 walkę wygrał i 1 walkę przegrał. Niestety nie można nigdzie ich obejrzeć.
Zapraszam do obserwowania tagu #bigmaziboksuje
Wyrecytował Ci kiedyś jakiś Sebix frazę "Cho na solo #!$%@?" ?
- często to się zdarza ?
- poszedł na knockout (jeden strzał) ?
- wolisz uciec w takiej sytuacji niż się w takie coś angażować ze względu na prawo oraz jakieś sankcję na twoją karierę?
@BigMazi: powodzenia cumplu,
Miałeś kiedyś okazję wykorzystać swoje umiejętności bo ktos Cie wyzwal na solo? I czy udało Ci sie zakończyć jakąkolwiek walkę po 1 lepie?