Aktywne Wpisy
snorli12 +236
To jest niesamowite jak zmieniła się moda w ciągu 10 lat, jakby 10 lat temu dziewczyny na studiach w szkole tak się ubrały wyglądały by na odmiencow a teraz wszystkie wyglądają jak raper w latach 90 tych xdd Skąd ta moda się wzięła? Z jakiegoś serialu, piosenkarek?
#plodnajulka #logikarozowychpaskow #modadamska #ubrania #studbaza #licbaza #ubrania #pytanie
#plodnajulka #logikarozowychpaskow #modadamska #ubrania #studbaza #licbaza #ubrania #pytanie
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Tomasz Mazur vs Dmitrijs Ovsjannikovs (Łotwa)
22 listopada na gali w Białymstoku, transmisja na żywo w Orange Sport od godz. 20.00.
Trochę o mnie dla przypomnienia. Od 12 lat trenuję boks, większą część życia spędziłem na sali bokserskiej. W boksie amatorskim stoczyłem ponad 200 walk, zdobywając po drodze m.in. tytuł Mistrza Polski Juniorów, Młodzieżowego Mistrza Polski, V-ce Mistrza Polski Seniorów. W swoim debiucie zawodowym w czerwcu tego roku wygrałem przed czasem z zawodnikiem z Białorusi. Teraz czas na kolejną walkę ;) O najbliższym przeciwniku wiem niewiele, do tej pory 1 walkę wygrał i 1 walkę przegrał. Niestety nie można nigdzie ich obejrzeć.
Zapraszam do obserwowania tagu #bigmaziboksuje
@archetypcienia: nie trenuję w Białymstoku, z Liczikiem boksowalem za czasów amatorskich
Fajnie, że na Wykopie jakiś czynny zawodowy bokser, ja sam trenuje kilka lat, ale jedynie rekreacja :)
Powodzenia!
Już nawet przyjmując ryzykowne założenie, że któryś z wymienionych sportów ma szansę stać się bardziej dochodowy niż boks, jak wyobrażasz sobie to "przebranżowienie"? To tak jak byś polecił pływakowi przerzucenie się na piłkę nożną.
Wrzuć zdjęcie po walce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BigMazi: 12 lat to jakieś 105000 godzin. Masz 25 lat, czyli przeżyłeś jakieś 220000 godzin, skoro zatem spędziłeś na sali bokserskiej większość swojego życia, musiało być to co najmniej 110000 godzin. To oznacza, że przez ostatnie 12 lat musiałeś spędzać na sali bokserskiej co najmniej 22 godziny i 55 minut dziennie.