Aktywne Wpisy
Lewusx +50
mickpl +270
"Kredyt na start może zostać uchwalony po wyborach prezydenckich" - XD
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Jest jedno ale... WiFi...
W sąsiednim pokoju nie mam co liczyć na 80Mbs które na starym laptopie wyciągam bez większych problemów. Na Dellu zwykle wyciągam 30Mbs. Pełna prędkość jest tylko metr czy dwa od routera. W pokoju gdzie zasięg jest słaby, stary laptop wyciąga 20-30Mbs, nowy 0,5-2Mbs. Oczywiście kreski zasięgu na max, teoretyczna prędkość wg szczegółów połączenia to 300Mbs. Ech w serwisie powiedzieli że to "normalne działanie WiFi".
Wypełniłem formularz zwrotu do sklepu, bo jeszcze nie minęło 10 dni od zakupu.
Muszą mi uznać to, czy powiedzą, że bezpodstawnie zwracam i żebym spadał? Kupione w x-kom.pl
#laptopy #dell #laptop #notebook #komputer #xkom
hej, mam ten sam problem co ty w tym poście z przed roku.
Jak potoczyła się dalej sprawa? x-kom wymienił ci laptopa czy miałeś problemy.
U mnie niestety od zakupu mineło już ok 14 dni. Do tej pory podejrzany był zły sterownik od karty, ale niestety po aktualizacji sterownika bez zmian :-(
Najlepszą opcją dla ciebie wydaje się być kupienie innej karty sieciowej i jej wymiana. Można to zrobić bez zrywania