Aktywne Wpisy
przegro_pisarz +18
drodzy panowie na załączonym zdjęciu normik zero_dwa z dupeczką
#przegryw
#przegryw
chwilowypaczelok +36
i to jest posiłek dla Chad wanna be a nie jakieś makdonaldsy dla #!$%@? z makaronem na głowie. Sos oczywiście ostrokeczupowy.
#przegryw #jedzzwykopem
#przegryw #jedzzwykopem
#warszawa #bielany #pytanie #wybory
I
rozumiem mniej więcej, ale nie wiem, czy takie rozwiązanie jest tym słusznym i czy nie ma lepszego. nie znam się do końca na tych sprawach, jest mi obce kupowanie czy wynajmowanie mieszkania póki co, więc nie jest to dla mnie priorytetem chwilowo, w związku z czym nie wchodziłam w ten temat głębiej
1. Nie są z głównego nurtu PO-PIS-PSL-SLDowego.
2. Nie będą popierali większego socjalu w mieście i mój głos zmniejszy możliwości dojścia do władzy oszołomów, którzy chcieliby każdej rodzinie urzędnika w
To oczywiste, że tego typu budownictwo w Polsce się nie sprawdza i trzeba raczej ułatwić możliwość zakupu mieszkania, lub jego wynajmu. Najprawdopodobniej jako internetowy bojownik nie masz większego pojęcia o działaniu wewnętrznych struktur miasta i tego, że w naszych realiach każde przedsięwzięcie ww typu to gigantyczne pole do
Oczywiście. Ty masz wielkie, dlatego na KNP głosujesz. I ty nie jesteś bojownikiem internetowym, poza tym tylko, że siedzisz na wykopie 24h
@fredo: Pierwsze rozważne