Aktywne Wpisy

Piotrek7231 +72

sildenafil +221
Ukraińskie bohaterki z tiktoka: walczą, opalając się na plaży w Barcelonie.
To jest prawdziwe bohaterstwo i poświęcenie, a nie jakieś tam bieganie z karabinem czy kopanie rowów pod Bachmutem #pieklokobiet
#bekazlewactwa #feminizm #ukraina #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn
To jest prawdziwe bohaterstwo i poświęcenie, a nie jakieś tam bieganie z karabinem czy kopanie rowów pod Bachmutem #pieklokobiet
#bekazlewactwa #feminizm #ukraina #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn

Co polecacie? z czego Wy korzystacie, hmm? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#webdev #hosting #pytanie #pytaniedoeksperta
@Nokiius: w takim razie vps na digitalocean lub linode
prychłem :P Jeśli życie Ci miłe a dostrzegasz problemy z 1and1 to zapamiętaj na zawsze, że home to nie jest hosting jak baran nie jestem królem lwem :P
Zależnie od potrzeb. Przede wszystkim mam wrażenie, że tego typu hosty istnieją tylko dla niewielkich firm, które są klientami freelancerów, którzy nie bawią się w hosting.
Raczej jak już coś brać to przynajmniej wirtualną maszynę (vps) ale tak czy inaczej:
Jeśli chcesz tanio to linuxpl, dobry support mieli kiedyś hostersi (nie wiem czy się teraz nie zmieniło), jeśli potrafisz sam sobie wszystko skonfigurować
@nazwapl @Nokiius prychłem mocno xD