Wpis z mikrobloga

@breja: Coś więcej. Rozszerzenie .com i target na cały świat, ale głównie USA. Celuje w raczej spory ruch (ze stroną dopiero ruszam, więc ciężko mi powiedziec)
@Nokiius: ale masz wiedzę by się bawić w optymalizowanie VPSa? :) ja bym kupił jakiś lepszy shared w USA może nawet z jakimś CDNem a jak sie rozrośnie to VPS lub chmura
@Nokiius:

nad Home'm

prychłem :P Jeśli życie Ci miłe a dostrzegasz problemy z 1and1 to zapamiętaj na zawsze, że home to nie jest hosting jak baran nie jestem królem lwem :P

Zależnie od potrzeb. Przede wszystkim mam wrażenie, że tego typu hosty istnieją tylko dla niewielkich firm, które są klientami freelancerów, którzy nie bawią się w hosting.

Raczej jak już coś brać to przynajmniej wirtualną maszynę (vps) ale tak czy inaczej:
@Nokiius: jak najdalej od home. Ich support telefoniczny potrafi skierować do stron z pomocą techniczną, gdy dowiadują się, że już je przerobiłeś to proszą o mail do administratorów. Ten ich serwer niby obsługuje htaccess, ale co najmniej raz mieliśmy przypadek, że jego obsługa nie była spójna z apache.

Jeśli chcesz tanio to linuxpl, dobry support mieli kiedyś hostersi (nie wiem czy się teraz nie zmieniło), jeśli potrafisz sam sobie wszystko skonfigurować