Wpis z mikrobloga

Wiecie co, ja rozumiem wszystko. Że mieszkam niedaleko cmentarza i przez te 3 dni pobliskie ulice zamieniają się w parkingi. Że ludzie w naszym pięknym krają myślą, że mając samochód mogą mieć w dupie kulturę. Ale to jest już #!$%@? szczyt buractwa, idiotyzmu i bycia cwelem. Dosłownie. Wszyscy kierowcy zajęli tylko kawałek chodnika, dzięki czemu nawet rodziny z wózkami dały radę przejść. Ale oczywiście znalazł się jeden co myśli, że za kierownicą jest bogiem i twórcą kodeksu drogowego.

Miałem chęć #!$%@?ć mu lusterko, bo może by go to coś nauczyło. Nie wiem, czy na szczęście, ale się powstrzymałem, porobiłem zdjęcia i zgłosiłem to odpowiednim organom. Mam nadzieję, że dostanie ładny mandacik.

#gdansk #trojmiasto #boldupy #januszeparkowania #wszystkichswietych ##!$%@?
maciekawski - Wiecie co, ja rozumiem wszystko. Że mieszkam niedaleko cmentarza i prze...

źródło: comment_BMnDGamIDLGgxbGGqt4OiA2eW5e9jhOg.jpg

Pobierz
  • 16
@maciekawski: w ogóle za jakiekolwiek wykroczenia drogowe w dni świąteczne powinny być kary x2 albo x3 dzisiaj jechałem koło cmentarza i dziadek z podporządkowanej wyjeżdża #!$%@? przede mnie ja trąbie a ten #!$%@? dalej sie #!$%@?... szczęście że zwolniłem chwile wcześniej bo bym go #!$%@?ł u kogoś na płocie...