Z dziennika młodego amatora-piekarza.
Mój chleb #2: chleb baltonowski (z mieszanki, a jakże…)
Może to głupio zabrzmi, ale ja bardzo lubię ten “piekarniany syf”, ot np. chleb sądecki z awiteksu (tylko, żeby tam było odrobinę mniej gipsu) i taki chleb właśnie chciałam zrobić. Z tego co mi się wydaje, taki chleb jest pszenno-żytni, a przepisy na “klasyczne” chleby z automatu są tylko z mąki pszennej - która mi się kojarzy z bułkami,
Mój chleb #2: chleb baltonowski (z mieszanki, a jakże…)
Może to głupio zabrzmi, ale ja bardzo lubię ten “piekarniany syf”, ot np. chleb sądecki z awiteksu (tylko, żeby tam było odrobinę mniej gipsu) i taki chleb właśnie chciałam zrobić. Z tego co mi się wydaje, taki chleb jest pszenno-żytni, a przepisy na “klasyczne” chleby z automatu są tylko z mąki pszennej - która mi się kojarzy z bułkami,
#chwalesie #pokazpaznokcie #manicure #hybrydy #paznokcie #paznokcieboners #rozowepaski