Kolejna runda badań za mną.
Maj 2016: 30 lat na normikowej diecie, ad libitum.
Czerwiec 2018: Post okresowy od Wielkanocy, zwykle jeden posiłek dziennie, względnie highcarb, lowfat.
Wrzesień 2018: Miesiąc na carnivore. Od około lipca jadłem minimum 0,9kg mięsa dziennie poza tym. Suplementacja pod wspomaganie metylacji.
Styczeń 2019: Drobna dewiacja od carnivore (jabłka, cebula) we wrześniu, potem od października żadnych roślin. Od tej chwili zaprzestaję suplementacji i postanawiam jeść więcej wątróbki.
Maj 2016: 30 lat na normikowej diecie, ad libitum.
Czerwiec 2018: Post okresowy od Wielkanocy, zwykle jeden posiłek dziennie, względnie highcarb, lowfat.
Wrzesień 2018: Miesiąc na carnivore. Od około lipca jadłem minimum 0,9kg mięsa dziennie poza tym. Suplementacja pod wspomaganie metylacji.
Styczeń 2019: Drobna dewiacja od carnivore (jabłka, cebula) we wrześniu, potem od października żadnych roślin. Od tej chwili zaprzestaję suplementacji i postanawiam jeść więcej wątróbki.
#jedzenie #jedzzwykopem #gotujzwykopem #keto #mieso #zerocarb #carnivore #dietakarniwora #dieta